|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O aquaticmagic καβει τα φυλλα απο τα φυτα που στελνει,παραλαμβανεις μονο ριζα και περιμενεις να ξαναπεταξει φυλλα.
|
||||
|
||||
![]()
είναι κακό αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αν κανεις υπομονη μεχρι να ξαναμεγαλωσουν.
Εγω σημερα παρελαβα java moss απο αυτον και ειναι super....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έχω πάρει bolbitis και java fern και μου τα στείλανε με φύλλα επάνω. Φυσικά τα φυτά που θα πέρεις από ένα κατάστημα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σ' αυτά του aquaticmagic θέλει λίγο υπομονή μέχρι να πάρουν μπρός.
|
||||
|
||||
![]()
Παντως κατι εχινοδορους που ειχα παρει, ειχαν βγαλει φυλλο οσο βρισκόταν μεσα στον φακελο!!!!! (ειχαν κάνει ~2 εβδομαδες). Το προβλημα, τωρα που έχει κρυο είναι οτι μπορεί να παγωσουν...
Αλήθεια, λετε να επιρρεαστουν οι πωλήσεις/πωλητες απο Ασια, τώρα με τον σεισμό, και να υπαρξει πρόβλημα στις αγορες (οχι αγορες δηλ τα χρηματηστιρια (που λογικά θα υπαρξει) αλλα στο οταν αγοραζουμε να αργουν υπερβολικά κτλπ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Φθηνό ΜΗ σύνολο. | mmbuna | Φωτισμός | 12 | 29-08-07 10:51 |
Φθηνό ή ακριβό βιολογικό υλικό; | goldmary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-02-05 11:39 |