|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κ εγω , εξω η γεννηστρα κ μεσα καρατοφυλλος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα το πρωί, είδα το αδέσποτο να τριγυρίζει... Το κυνήγησε κάποιο ψάρι, αλλά ο μάγκας κολύμπησε γρήγορα και κρύφτηκε. Το αδέσποτο κρύβεται χαμηλά, και δεν ξέρω πόση πρόσβαση έχει σε τροφή.
Είπα στην γυναίκα μου να βγάλω το κουτάκι με το τούλι, που είναι μέσα αυτό που έχουμε απομονώσει, αλλά... δεν θα αντέξω την κριτική και την γκρίνια εάν κάποιο ψάρι το κάνει μια χαψιά στα επόμενα δευτερόλεπτα. Έβαλα λοιπόν αγγελία, για κερατόφυλλο, ώστε τουλάχιστον να του προσφέρω μια καλή κρυψώνα πρώτα, πριν το ξαμολήσω στην κοινωνία. Αύριο υποτίθεται πως θα έκανα αλλαγή νερού. Να μην την κάνω ε? |
|
||||
|
||||
![]()
να κανεις κανονικα την αλλαγη σου προσεκτικα και βγαλε την γεννηστρα!
|
||||
|
||||
![]()
έβαλα τούλι στην αναρρόφηση του φίλτρου, και αμόλησα τον φυλακισμένο. Ο Θεός βοηθός. Έκανα και αλλαγή νερού. Λογικά, υπάρχουν τουλάχιστον 2 μωρά που κυκλοφορούν, έτοιμα να κατασπαραχτούν! Θα δούμε. Σε πόσο καιρό μεγαλώνουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
θελουν περιπου 2 μηνες για να μεγαλωσουν καλα!
σε λιγο καιρο ομως περιπου 20 μερες θα ειναι λιγο πιο μεγαλα ωστε να μην τρωγοντε!
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το 1 από τα 4 που έχω μετρήσει, έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη φωτο.
αναμενουμε κι αλλες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστα πλάτυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-01-11 00:58 |
Βοήθεια σε Πλάτυ!! | mikeepidio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-08-10 00:01 |
Ξιφοφόροι ή πλάτυ??? | pizzahot | Ζωοτόκα | 12 | 02-03-10 18:30 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |
Να μου ζήσουν τα μικρά πλάτυ!!! | gianna | Ζωοτόκα | 3 | 25-01-10 23:45 |