|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εδωσες χρησιμες απαντησες και ειδα το λινκ για τα φυτα αυτο δεν το προσεξα
Στη αρχη θα βαλω 3 η 4 φυτα "ευκολα" για να δω πως θα τ παω αν τα καταφερω τοτε σιγα σιγα θα τη κανω ζουγκλα ![]() αλλα μια ερωτηση ακομα ποσα λιτρα υπολογιστεις να παρω? και τι χωμα για τα φυτα να παρω (μαρκα) Σημερα σττο πετσηοπ στη γειτονια μου ειπε οτι θελει 110 ευρω για χαλικι... στο χωριο μου θα παω το σαββατοκυριακο κι θα παω σε μαντρα να παρω περιπου 15 κιλα αμμο καλα ειναι?? Ναι ξερω οτι ειναι ακριβο "αθλημα" αλλα μου αρεσει παρα πολυ τα μεγαλα ενυδρεια επισης ο θειος μ στη αγγλια εχει 2 ενυδρεια το ενα 600 λιτρα για θαλασσινο νερο και το αλλο 400 γλυκου νερου. Οποτε θελω κατι θα του ζητησω να μου στειλει εξαρτηματα απο εκει που ειναι πιο φτηνα... ------------------------- Παράθεση:
θα δουμε πρωτα τη τιμη οταν ερθει η ωρα.. ------------------------- Παράθεση:
Οσο για τον σιδερα περιμενω να μου φτιαξει μια βαση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntak : 10-03-11 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει καποιος? | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 10-12-09 10:47 |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ? | theodosis_f | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-10-09 22:56 |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
ξερει καποιος???? | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 23:46 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |