|
|
||||
|
||||
![]()
σκαλα υπαρχει αλλα δυστηχως ο χωρος εδω δε βοηθαει.ασε που αν λειπω εγω και χρειαζεται να γινει αλλαγη τι θα πω σε οποιον ειναι στο σπιτι?παρε τη σκαλα γεμισε τη λεκανη ρουφα και κατσε εκει μεχρι να γεμισει?
![]() σωστος!ειδα τα λινκ τωρα,αυτο θελω,σας ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tην μεσαια να παρει γιατι με 1.5 μετρο μανομετρικο πιθανον να μη φτασει στο 1.60 υψος που θελει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο καλα να παρει την μεγαλη για να κανει την δουλεια του πιο γρηγορα και πιο ανετα.Εγω εχω ενα κυκλοφορητη με 4000 λιτρα/ωρα και μανομετρικο 3 μετρα αλλαζω το νερο πολυ γρηγορα.
|
||||
|
||||
![]()
τη μεγαλη θα παρω ναι.και μολις την παρω θα δω πως θα γινει να την εφαρμοσω στο δοχειο ωστε να πηγαινει ολο μαζι σαν συσκευη.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι sun sun ρε παιδια εχουν ροοστατη???κι αν οχι κανας αλλος φτηνος με ροοστατη υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγη πρεπει να γινεται αργα αλλιως αλλαζουν αποτομα οι παραμετροι του νερου αν δεν ειναι ιδιο το νερο της αλλαγης με του ενυδρειου (σε θερμοκρασια, πεχα και σκληροτητα) και αυτο δεν ειναι ασφαλες και υγιεινο για ολα τα ζωντανα.
Η μεγαλη κινεζικη αντλια δεν εχει ρυθμιστη ροης και θα κανει αποτομη αλλαγη (αφου κανει μονο 20 λιτρα αλλαγη θα μιλαμε προφανως για μικρο ενυδρειο). Οι πιο μικρες δεν φτανουν 1.6μ. Μια αντλια με ρυθμιση ροης που ξερω και 2 μετρα μανομετρικο (1000 λ/ω) ειναι η eheim compact 1002 αλλα δεν εχει τιμη κινεζικη ![]() H sicce nova (800 λ/ω 1.6μ μανομετρικο) εχει ρυθμιση ροης αλλα δεν ξερω αν σου φτασει το νερο οσο ψηλα θελεις, Ειναι οριακα. ------------------------- Παράθεση:
Το νερο εχει ιδιες παραμετρους με του ενυδρειου?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 10-03-11 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω καν αν αντεχουν τα ψαρια,ενας μονομαχος.9 νεον και μια γαριδα.ψαχνω να βρω ενα πιο ευκολο τροπο να αλλαζω το νερο γιατι τωρα αναγκαζομαι να κανω ακροβατικα και δε λεει.εξηπακουεται οτι το νερο που θα μπαινει θαναι οσο το δυνατον πιο κοντα στα χαρακτηριστικα εκεινου που βγαινει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω το rio 300 και εχει 1.37 υψος μαζι με το επιπλο η αποδοση της αντλιας μειωνετε αρκετα και το λαστιχο ειναι 6 μετρα επειδη το χρησιμοποιω για την αλλαγη του νερου για να φτασει στην αποχετευση οποτε η αντλια βγαζει λιγα λιτρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη διαμορφωσης ενυδρειου | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 104 | 12-06-11 11:26 |
γεμισμα ενυδρειου | mao | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 11:28 |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |