|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση:
Σε ποιο κοινο απευθυνονται τα ''ζωντανα'' βακτηρια του εμποριου? Απαντηση: Κατα το 90% στους αρχαριους που με αυτα υποτιθετε στρωνουν για πρωτη φορα το ενυδρειο τους και κατα ενα 10% σε αυτους που τα προσθετουν σε καθε τους αλλαγη υποστηρηζωντας πως αναπληρωνουν τη χαμενη βιλογια. Συμπερασμα: Οταν εχεις μια Α εμπειρια, (δεν χρειαζεται να ανακαληψες και τιποτα η να εισαι εφευρετης), και ειδικα οταν εχεις ηδη ενα ενυδρειο που τρεχει (μπολι), δεν θα προτιμησεις ενα τετοιο σκευασμα. Οποτε αν αναλογιστειτε σε τι γκαμα πελατων απευθυνονται τα ''μαγικα'' μπουκαλακια, θα καταλληξετε καπου σιγουρα... Σε δευτερη μοιρα περναμε αν σκεφτουμε κατα ποσο μπορει να υπαρχει κατι ζωντανο μεσα σε ενα εμφιαλωμενο μπουκαλακι που παραμενει για αγνωστο χρονο στο ραφι ενος καταστηματος... Σε τριτη μοιρα περναμε αν σκεφτουμε οτι τα βακτηρια ειναι υπερ-ευαισθητοι μικρο-οργανισμοι και πολλοι υποστηριζουν οτι μερος τους χανεται ακομη και σε μια αλλαγη νερου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο επετρεψε μου να διαφωνησω!!Τα βακτηρια ειναι απο τους ποιο ανθεκτικους ζωντανους οργανισμους που υπαρχουν, ειναι απο τις πρωτες μορφες ζωης, εχουν επιβιωσει μεχρι σημερα και οσα αντιβιωτικα και αν εχουμε χρησιμοποιησει δεν θα καταφερουμε ποτε να τα εξαφανισουμε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης, κάτι πολύ απλο για το κλειστό συστημα χωρίς αλλαγες νερου.
Δεν έχετε δει ποτε κατι "ενυδρεια" τα οποία είναι κλειστά απο παντού; Οι γαρίδες που είναι μέσα, ζούνε απο τις μικροαλγες που αναπτύσσονται. Μια εικόνα: Και ενα site.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο φαι θελουν τα ψαρια και τα φυτα (αλγες)? Να αναπνευσουν? τιποτα? Μια στιγμιαια φωτογραφια δεν ειναι αποδειξη επιτυχους λειτουργιας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τα εχω κατασκευασει εγω. Δεν εχω ασχοληθεί ποτε. Τα έχω δεί σε πολλά μερη. (βιβλιοπωλεία, μουσεία, καταστηματα δώρων κτλπ). Αυτό για την αναπνοή και εγώ το είχα αναρωτηθεί, οταν τα είχα πρωτοδεί, αλλα δεν κάθησα να το ψαξω. Δεν έχουν ουτε ψάρια ούτε φυτα. Μονο γαρίδες με διακοσμητικά (αν είναι αληθινά ή ψευτικα δεν ξέρω). Το θεμα είναι οτι υπάρχουν και οι γαριδούλες ζουνε μεσα. Υπαρχουν αρκετά βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=VkrMY...feature=fvwrel
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες δεν αναπνεουν γιαυτο ειναι κοκκινες?
Οι αλγες κοκκινες κι αυτες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ενα ακομα τρανταχτο παραδειγμα (αν όντως ισχύει αυτο που λεει)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο Φυτο είναι? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 18-01-10 22:06 |
ποιο ph control ειναι ο καλύτερο? | BAGELIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-12-09 08:18 |
Πιό είναι το καλύτερο Σύστημα Φιλτραρίσματος | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-02-09 17:06 |
Ποιο είναι το καλύτερο φωτιστικό για έναν Κινέζο;! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-08 09:28 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |