|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ μερακλίδικο, τελειο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να'στε καλα, ετοιμαζω συντωμα ενα βιντεακι!
![]() Παράθεση:
Δεν εχω καταλληξει ακομα για το θεμα βατραχι. Θα κριθει απο την τελικη συνθεση των ψαριων. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν θα μπει το επιθετικο ειδος που ψαχνω δεν θα βαλω ζωντανο στην ξηρα. Απο το να ταιζω τη βιολογια σκετη καλητερα να ταιζω τα εντλερς και να την διατηρουνε αυτα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή σκεψη! Ταυτόχρονα έχεις και καλλιέργιες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΡΕ τι κοπρος εισαι εσυ!
![]() Παντως πρεπει να δουλευει το φιλτρο τυπου Αμβουργου γιατι εγω ενα χαρεμακι εβαλα και πρεπει να ειναι πανω απο 50 τωρα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις καθόλου υλικά μεσα στο φιλτρο ή σκετο το σφουγγαρί; Δεν εχω ακουσει παντως αρνητικά για αυτου του τύπου τα φιλτρα. Το μόνο οτι πιανουν καποιο χώρο και οτι δεν είναι τοσο όμορφα εμφανησιακα!
![]() Υ.Γ. και σε ενα ποτηρι νερό να τα βάλεις, αυτά θα την βρούν την ακρη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σφουγγαρι και ενα τσουβαλακι κεραμικα.
Ειναι πολυ καλα τοποθετημενα πισω απο τον καταραχτη και το νερο περναει μεσα απο ολα τα υλικα πριν την αντιλια. Το μονο προβλημα ειναι η προσβαση που καποια στιγμη θα διορθωσω... ![]() Αλλα το βλεπω καλο σαν project και υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μην διορθωσω τιποτα και να κανω ενα μεγαλητερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο κωστα !!!!!
κανενα αμφιβιο θα βαλεις μεσα?? σορυ αν εχεις και δεν το εχει παρει το ματι μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |