|
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, θα προσπαθήσω. Απλά το έχω πάρει πολύ πατριωτικά να είναι καλά τα ψαράκια μου, τα έχω αγαπήσει πόλύ και νιώθω πολύ υπεύθυνη για αυτά. Και όταν ήρθε Σάββατο απόγευμα και άρχισε τα "τρελά" το αγαπημένο μου ψάρι, τα είδα όλα ενόψει και του τριήμερου αργιών...
|
|||
|
|||
![]()
Tο ψάρι δείχνει να έχει συνέλθει, μετά από τέσσερεις μέρες Melafix και δύο μέρες παροχής σκόρδου ( φυλλαράκια ) ή τροφής με σκορδόζουμο. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια το ΓιώργοΚ, καθώς και τον QS για το ενδιαφέρον του. Να είστε καλά!
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειαζεται να ευχαριστεις κανενα!
Ηλπιζα τα ψαρια να ειναι δυνατα και να "απωθησουν" μονα τους οτι τα ενοχλει και χαιρομαι που βλεπεις οτι γινεται πραγματικοτητα! ![]() Θα μπορουσες να τα πλακωσεις σε φαρμακα και να εχεις καλα αποτελεσματα αλλα γνωμη μου ειναι μετα απο καποιες διορθωτικες κινησεις να δωσεις χρονο στα ψαρια να καταπολεμησουν το προβλημα! Φυσικα μην χαλαρωνεις ... παρακολουθα τα στενα μη παρουσιαστει κατι ωστε να μπορεις να επεμβεις εγκαιρως! Τελικα ο "γιατρος" που διεγνωσε Bacterial Hemorrhagic Septicemia μαλλον επεσε εξω ... αν ειχαν κατι τετοιο τα ψαρια σου θα ηταν τωρα σε πολυ ασχημη κατασταση ... οι μεχρι τωρα κινησεις σου δεν θα ειχαν καποιο αποτελεσμα ... Γνωμη μου χαμηλωσε και αλλο το ph σου και θα δεις πρακτικα οτι τα προβληματα θα μειωθουν μη πω εξαφανιστουν! Το σωστο νερο ειναι το καλυτερο φαρμακο!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο αγγελόψαρο | giannisaek | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-10-10 16:24 |
Αγγελόψαρο δεν τρώει... | panvel | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-09 12:50 |
παρέα για αγγελόψαρο | smartcdi | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 07-05-09 15:07 |
Αγγελόψαρο SOS | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 20-01-08 21:58 |
αρρώστο αγγελόψαρο... | ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-11-07 06:43 |