|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν, ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κάνοντας την εκδήλωσή μας για ακόμη μια χρονιά επιτυχημένη και μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω καταστήματα για την υποστήριξη και τις προσφορές τους στην εκδήλωσή μας: Αβυσσος Αnimal Station Discus.gr Starfish Aquariums Water Inn Water Waves Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 04-03-11 στις 20:22 |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε και του χρονου!
![]() ΥΓ. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτογραφιες που τραβηξε η φωτογραφος Κωνσταντινα με τη μηχανη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω οι φωτογραφιες να μην ανεβουν τοσοοοοοο γρηγορα οσο κανεις update στο ενυδρειο με τους δισκους Γιωργη μου.
Θα μας πιασει η πιτα του 12 αν το πας ετσι.... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δημητριε, θα βαλω τα δυνατα μου (για πριν το Πασχα!)!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιάζεσαι Γιώργη................ άλλωστε το καλό πράγμα, αργεί να γίνει..... αυτό φαίνεται και από το πόσο ωραίες είναι οι φωτογραφίες των δίσκων σου......... όποτε τις ανεβάζεις......
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε περιμενουμε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι οι φωτο ρε παιδια???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Κοπή πίτας στην Κρήτη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 26-01-08 17:10 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |