|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το dodyback δεν ενοχλει, εχω φαρμακο το Myxazin της Waterlife , μαλλον θα βαλω απο αυτο !!
|
||||
|
||||
![]()
μπορεσες να προσδιορισεις ποια απο τις αρρωστιες του site εχει το ψαρι σου?το fin rot εχω την εντυπωση οτι ειναι συνηθισμενη αρρωστια σε ψαρια του γλυκου νερου και ιδιαιτερα σε μονομαχους!το φαρμακο που ανεφερες δεν το εχω υποψην που.ελπιζω να πανε ολα καλα με το ψαρι σου.αν και δεν εχω καταλαβει απο τι ακριβως πασχει!
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα 99,9 ειναι finrot , ναι το ξερω οτι ειναι σε γλυκου νερου πιο συνιθισμενη, τελος παντων θα βαλω το Myxazin , εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο φαρμακο.
|
||||
|
||||
![]()
Στο γλυκό το melafix εχει παντα αριστα αποτελεσματα σε τετοια θεματα. Η εταιρία λεει πως είναι και για θαλασσινό.
http://aquariumpharm.com/Products/Pr...x?ProductID=56
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως το ψαρακι δεν αντεξε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα να μην συνεχίσεις τη θεραπεία αφού δεν βλέπεις σύμπτωμα και να κάνεις μια καλή αλλαγή νερού.
Τα ασπόνδυλα δεν την παλεύουν εύκολα με τα φάρμακα. Μπορεί να βάλεις φάρμακα και όλα καλά και μόλις κάνουν molting (αλλαγή σκελετού) να τα πάρεις στο χέρι (κάθε 23 ημέρες κάνουν περίπου, μιλάω για τη γαρίδα φυσικά). Επίσης, ενώ ο βράχος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, η επιφάνεια του νερού δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Βάλε κάτι να χτυπάει επάνω, δεν πρέπει να έχει καθόλου φιλμ (αυτό δείχνει να είναι από βρωμιές).
|
||||
|
||||
![]()
ok , εχω κανει αλλαγη νερου πριν 5 με 6 μερες αλλα η επιφανεια δεν καθαριστικε . Μηπως υπαρχει κανας αλλο πιο αποτελεσματικος τροπος ??????
Μια προσπαθεια θα κανω να πιανω νερο με κανατα απο την επιφανια και να το φιλτραρο μονος μου. Οποτε θα βαλω το σκιμερ παλι να ξεβραστει το φαρμακο και τον ανθρακα στο φιλτρο. Αλλαγη θα αφησω μερικες μερες ακομη , προς τα μεσα με τελη βδομαδος γιατι εχω ακουσει δεν κανει παρα πολυ συνεχες αλλαγες στο θαλασσινο. Πιθανον λοιπον να φταει η επιφανεια γιατι μολης ριχνω φυλαρακια το fox πρωτο πηγαινε και ετρωγε τα φυλλα απο την επιφανεια, ισως πηρε κανα μικροβιο απο κει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Bettas | 3 | 27-12-10 13:06 |
χωρις ουρα | takis21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-04-10 22:07 |
Έξτρα φωτισμός | giagligian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-03-08 18:31 |
2 κεφαλια σε μια ουρα?! | mpourmpoulithras | Ζωοτόκα | 8 | 31-01-08 09:02 |
ουρα γκαπι... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-01-05 01:04 |