|
|
|||
|
|||
![]()
την δκιμασα και ειναο πολυ καλη.οι γαριδουλες μ κανουν σαν τρελες μολισ πεσι μεσα στο νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
το έκανα κι εγώ. Τα έριξα σε μεγαλούτσικα κομμάτια, και δεν μπορούνε να τα φάνε... Φαντάζομαι θα μαλακώσουν. Τα ρίχνετε σε σκόνη?
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν εψησες καλα το καροτο.
Εαν ειναι σκληρο δεν θα το φανε ποτε. Το καροτο βεβαια μαλακωνει αν το αφησεις 1-2 μερες στο νερο αλλα μαλλον κατι δεν εκανες καλα. Φιλικα Χρήστος.
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως έπρεπε να βάλω περισσότερο καρότο. Έβαλα πολύ αρακά και λίγο καρότο (δεν είχα πολύ). Το έσπασα στο μπλέντερ (ακουγότανε λες και έχω βάλει χαλίκια) και μετά από ώρα το έκανα σχεδόν σαν σκόνη. Τώρα τους το ρίχνω λίγο λίγο σε σκόνη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να συμπληρώσω ότι βρήκα σκόνη σπιρουλίνας στην Αθηνάς στην κρεαταγορά απ΄έξω στο μαγαζάκι με τα βότανα.Έχει 6 ευρώ τα 50 γραμμάρια(τιμή 12/5/2011) υπέρ αρκετά για την συνταγή μας.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Αλεξανδρε! Λεω κι'εγω να δοκιμασω την συνταγη σου γιατι οι γαριδουλες μου εχουν φθασει σε μεγαλους αριθμους και δεν προλαβαινω να αγοραζω τροφες..
Ομως απο ..μαγειρικη ειμαι ασχετος και θα ηθελα να μου δωσεις κι'αλλες λεπτομερειες..Π.χ. τι ποσοτητα - σε βαρος - αρακα χρησιμοποιεις? επισης ποση γλυκια παπρικα και ποση σπιρουλινα σε αναλογια βαρους παντα.. Τα ..καροτα θα τα υπολογισω με το ματι ![]() Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά.Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να φτιάξω την τροφή,λέω να παραγγείλω με την ομαδική στο aquaristic τη σπιρουλίνα αυτή.
http://fish.aquaristic.net/aquaristi...na-powder.html ή αυτή http://fish.aquaristic.net/en/Feedin...-Forte-36.html 250 ml 10 ευρώ. 1000 ml 20!! Λογικά κάνει έτσι? Επίσης στις φωτογραφίες που έχει ο Αλέξανδρος στην αρχή,η σπιρουλίνα που έχει βάλει πάνω στη συγκεκτιμένη ποσότητα αρακά και στα 2 καρότα,σε πόσα γραμμάρια σπιρουλίνας αντιστοιχεί?Ξέρει κανείς που την φτιάχνει να μου πει εμπειρικά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|