|
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλα τα ψάρια κάνει!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι σαν να λέμε καθαρτικό. Με την ανάλογη προετοιμασία πάντα, όπως σου παν τα παιδιά. Βράσιμο, ξεφλούδισμα, και τάισμα σε μικρά κομματάκια να μπορούν να το φάνε!
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινισα ηδη να βαζω αρακα....
ειναι κατι σοβαρο???? θα γινει καλα μονο με τον αρακα?η χρειαζετε και φαρμακο??????
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά με τον αρακά θα καταφέρει να επανέλθει. Ξεκίνησε αυτό και δες πως θα αντιδράσει το ψάρι και αν δεν υποχωρήσει το πρόβλημα το ξανασυζητάμε. Σκόρδο βάζεις στην διατροφή τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω βαλει ακομα αλλα εχω και σε τροφη αλλα και σε υγρο...
τι απο τα δυο να ριξω????????/ ------------------------- θα ριξω πρωτα την τροφη μαζι με τον αρακα και αν δεν το φανε θα ριξω υγρο..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 28-02-11 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, ρίξε τον αρακά σκέτο! Και όταν επανέλθει το ψάρι, θα συνεχίσεις την διατροφή που κάνεις εμπλουτίζοντας την με σκόρδο. Είναι πρόληψη. Κ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε μορφή. Μερικοί απ'ότι έχω ακούσει το ταίζουν και ωμό σε πολύ μικρά κομμάτια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα στιγματα | drypes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 07:56 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |