|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά φίλε κορνεκ, υπάρχουν κάτι μπουκάλια γαλακτος, τα οποία έχουν φαρδύ στομιο, και νομίζω πως χωρανε. Αμα παρες μερικα 2λιτρα μπουκάλια, θα χωράνε, αλλα δεν ξέρω ποσο χόρος θα μείνει για αέρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και αυτό είναι μία καλή λύση, φίλε tsoum. Δεν το είχα σκεφτεί, καλή λύση επίσης είναι και τα τετράλιτρα παγουράκια απιονισμένου νερού που έχουν περίπου ίδιας διαμέτρου στόμιο και μου δίνει τη δυνατότητα για περισσότερο αέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να γνωριζεις οτι στα αεροπλανα δεν επιτρεπεται πανω απο 100ml οποιουδηποτε υγρου σαν χειραποσκευη.
Φυσικα δεν ειναι ουτε να τα δινεις για τον χωρο αποσκευων...οποτε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος εχει φερει ψαρια ή εχει παραγγειλει απο Ε.Ε. ή τριτες χωρες ας μας πει την εμπειρια του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν φερει ερκετοι ψαρια μεσα σε μπουκαλι ή σακουλα στον χωρο τω ν αποσκευων μεσα σε βαλιτσα απο εξωτερικο και δεν εσκασαν απο υποπιεση ποτε
ουτε εμενα εσκασε το μπουκαλι οταν εφερα γκιζανια απο την Ροδο μεσα στις αποσκευες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι πριν καμιά δεκαετία σαν φοιτητής μετέφερα πάρα πολλές φορές
μπουκάλια με υγρά από Κύπρο στην Ελλάδα μέσα στις αποσκευές και ποτέ δεν είχα κανένα ατύχημα, ίσως η τοποθέτηση των μπουκαλιών ανάμεσα στα ρούχα να λειτουργούσε σαν μόνωση και να απέτρεπε τις απότομες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
Μεταφέρω ψάρια και φυτά από 50λιτρο, σε 100λιτρο | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-03-07 11:13 |