|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο, συγχαρητηρια !! Πιστευω οτι ενα μαυρο φοντο θα του πηγαινε καλυτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό πράσινο, να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με λιγα λογια, ΩΡΑΙΟ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία πτήση, μόνο υδροπλάνο πετάει ο γιος ή έχει κι άλλα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστό όλους για τα καλά σας λόγια, αν δεν υπήρχε το φόρουμ δεν θα μπορούσα ποτε να έφτιαχνα ένα τέτοιο ενυδρείο. ------------------------- Παράθεση:
Μακάρι να μπορούσα να έβαζα μαύρο φόντο, το ενυδρείο είναι πάνω σε μπάγκο και πρέπει να το βλέπουμε από τις δυο πλευρές, αυτό με έχει κουράση λίγο γιατί αναγκάζομαι να βάλω τα ψιλά φυτά στο κένδρο και έτσι χάνω χόρο, δεν γίνετε όμως διαφορετικά.Η μόνη πλευρά που ακουμπάει στον τοίχο είναι η πλευρά τον φίλτρων, εκεί που είναι τα πολλά φυτά και σκεπάζουν το φίλτρο και την σκάλα του CO2. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GoRanZi : 25-02-11 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οντως πολυ ωραιο. τωρα που ψαχνομαι και εγω για το πως θα φτιαξω το δικο μου, θα το εχω σαν οδηγο ελπιζοντας να του μοιασει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |