|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια απορια μιλαω για τα παιδια που κρατανε πραγματικα μεγαλα ψαρια
αμα ενα ψαρι φτασει στο μεγεθοσ του μαγκα στη φωτογραφια τη θα το ταιζετε ? αυτος θελει ενα κουτι τρωφη να φαει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισα ισα που γινετε σαν εμας και τρωει καλημανη.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση τα εχουμε πει...εισαι επιρεπης και κιντερ εκπληξη!
![]() Παράθεση:
Σε συνδυασμο με τα κατεψηγμενα, τα ταισματα δεν ξεπερνανε τα 4 το πολυ 5 συνολικα την εβδομαδα. Εγω για παραδειγμα δεν ταιζω πανω απο 2 φορες την εβδομαδα κατεψηγμενα. Ξηρες τροφες λιγο πιο συχνα. Μια 3κιλη tropical για παραδειγμα με βγαζει πανω απο 3-4μηνο (οι φωτοζ ειναι απο τον Οκτωμβριο και τωρα τελειωνει): |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!! Καλα ειστε??
Μετα από μια μικρη απουσια μου κανω την επιστροφη μου με την παρουσιαση του ενυδρειου μου. Διαστάσεις:1.85χ60χ85 Όγκος:900 Κατηγορία:κιχλιδες αμερικης Ψάρια: 1 redtail , 2 datnioidesmicrolepis4 viejaargentea, 1 cichla ocellaris, 1 L 190 , 4 ….. ( δεν θυμαμαι το ονομα τους ) Διακοσμητικά υλικά: ξυλα - πετρες Φωτισμός: 2 λεντοτενιες Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:εξωτερικο εσωτερικο σαμπ με 2400 αντλια Θερμοστάτης:2x300w Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH): 6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):… Αλλαγές νερού: 20% / 10 μερες Θερμοκρασία: 26 Φωτο…. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() είσαι θανάση όμως βόμβα!!!!Σιωπηλός και μετά μπουμ!!!!! Να το χαίρεσαι!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σαι καλα φιλε, ευχαριστω!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιες ψαρουκλες θαναση!!!βαλε και αλλα ξυλα ομως...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι κι αλλα ξυλα βρε... οταν μεγαλωσουν τα ψαρια, που θα πανε??
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |