|
|
||||
|
||||
![]()
καλη μερα ακωμα 2 νεκρα γκαμπυ μεχρι να βρεθει καποιος να μου δωσει μπολι θα εχουν πεθανει ολλα τα ψαρακια μου
![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια λογω εργασιας οποιος θελει να μου δωσει μπολι ας με καλεσει 6983236211 αν χρειαστει το αγωραζω και ολλας φτανει να βρω λιγο μπολι καλη μερα σε ολλους σας
aquadream ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sugarias : 23-02-11 στις 08:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τώρα γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχες βρει μπόλι;;;;;;;;;
![]() Κανείς δεν πρόκειται να σου το πουλήσει........ αλλοίμονο ρε φιλαράκι............ σίγουρα κάποιο παιδί θα είναι κοντά σου να σου δώσει...... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε μου ειχα βρει μπολι αλλα το παιδι που ειναι απο νικαια εχει σοβαρα προβληματα προσωπικα και σεβαστα απο ολλους μας και ετσι θα με καθυστερησει καποιες μερες με αποτελεσμα να χασω τον πλυθησμο μου ολλο υπαρχει καποιος κωντα στην νικαια?να βαλλω σφουγγαρι της juwel που ριχνει αμμονιες?η θα εχω θεμα?
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια μεγάλη αλλαγή νερού. Πόση αμμωνία μετράς τώρα;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εκανα χτες το πρωι αλλαγη νερου το μισο και το μεσημερι εκανα μετρηση και αν δεις γραφει ποσσο εδειξε στο τελευτεο μου ποστ μετρησεως
------------------------- η χθεσινομεσημεριανη ενδηξη NO2 0.3 mg/l NH3/NH4 0,25 mg/l
aquadream ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sugarias : 23-02-11 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε άλλη μια αλλαγή νερού, και κράτα με αυτό τον τρόπο, αμμωνία και ΝΟ2 σε χαμηλά επίπεδα μέχρι να βρεθεί το μπόλι που χρειάζεσαι.........
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα να μην εχουμε θανατους λογω αλλαγης νερου φοβαμαι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπαινουν μαζι?? | giannisqq | Tanganyika | 8 | 24-01-11 21:24 |
λιπανση Ε.Ι (σειρα μου) | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 20-05-10 01:06 |
σειρα ecco | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-10-08 08:36 |
τιμη για την σειρα σιτσεμ | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-10-07 14:52 |
Σειρα Λαμπτηρων | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 12-02-07 17:32 |