|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα πιστευω οτι αυτα ειναι ασφαλη μετα απο καλη αποξηρανση και βρασιμο ή απολυμανση.
Για το πρωτο εχω καπου διαβασει απο χρηστη να το χρησιμοποιει με καλα αποτελεσματα μεχρι τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά...
Έχοντας ρωτήσει έναν ιδιοκτήτη pet shop με πολλά χρόνια εμπειρία μου είπε πως τα περισσότερα ξύλα από την φύση είναι τοξικά για τα ενυδρεία και αν θες να κάνεις τέτοια κίνηση καλύτερα είναι πριν το βάλεις μέσα να πας στο χημείο του κράτους να το εξετάσουν(το κόστος είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με την αγορά ξύλων από pet shop)!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλα από τη φύση για ενυδρείο. Βοήθεια??!! | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-04-09 23:14 |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |