|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω να αλλαξεις χομπυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί τα πέταξες ΖΩΝΤΑΝΑ? Με ποιά λογική τα ΠΕΤΑΞΕΣ?? Κάποιος θα βρισκόταν σίγουρα να στα φιλοξενήσει!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως ήδη, από τις αντιδράσεις όλων, θα έχεις καταλάβει τι μ...κία έκανες. Ελπίζω οτι αυτό σε έχει σοκάρει.
Από δω και πέρα δύο τινά υπάρχουν: ή θα σε πιάσει το γινάτι, ή το σοκ αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ένας πολύ καλός χομπίστας. Η επιλογή είναι δική σου...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που διαβασα!!!πεταξες ζωντανα τα ψαρια στο μπανιο;;;γιατι κ ποιος ο λογος;;;δηλ οποιος σε νευριαζει εσενα τον πνιγεις;;;!συγνωμη αλλα δεν ασχολουμαι αλλο εδω ουτε εχω διαθεση να βοηθησω.
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι απαραδεκτος φιλαρακι,μα να πεταξεις ψαρια;;;Ελεος...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που γράφεις στο προφίλ σου είναι αλήθεια; !!!!!!!!!!!!!!!!!
"Εμπειρία εμαθα απο ζοωτεχνη και κανω συντηρησεις σε ενυδρεια"Δηλαδή όταν λες συντηρήσεις τι εννοείς; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλα, εισαι σοβαρος??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πεταξες ΖΩΝΤΑΝΑ ψαρια στην τουαλετα???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φτιαξε σωστο ενυδρειο με τις οδηγειες που σου δινουν και ασε τα δεν αντεχω και τα μαγικα φιλτρα των 24 ωρων ή πουλα ενυδρειο φιλτρα κλπ και μην ξανασχοληθεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι εισαι απαραδεχτος!Εδω κανουμε τα παντα για να παρεχουμε στα ψαρια μας οτι καλητερο μπορουμε για να ειναι καλα και εσυ πας και πετας τα ψαρια στην τουαλετα?δεν εχεις κανενα δικαιομα να σκοτωνεις κανενα ζωντονο φιλε!Σου λενε ολοι οτι εχεις λαθος ψαρια και επεισης προσπαθουν να σε βοηθισουν και εσυ το μονο που κανεις ειναι να κραζεις και να πετας τα ψαρια στην τουαλετα!Νομιζω οτι δεν κανεις για το χομπι,καλητερα να το αφησεις και να κανεις κατι αλλο...
------------------------- Παράθεση:
πλακα κανεις?να τον φωναξεις για συντηρηση και να βρεις τα μισα σου ψαρια στην τουαλετα.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 21-02-11 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συντήρηση ενυδρείων: πέταμα όσων ψαριών δεν ταιριάζουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω να μην βγάλεις/πετάξεις τίποτα.
Ζήτα μπόλι για το φίλτρο από κάποιον κοντά σου, βάζε αντιχλώριο στο νερό των αλλαγών κ αυτός που θα σε βοηθήσει με το μπόλι θα σου πει από κοντά μερικά πράματα. Κ πέτα μόνο ότι έχει ψοφίσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|