|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις και πόσα έβαλες μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
80 και εβαλα 4
Παντως την μεγαλυτερη ζημια μου την κανουν κατι στρογγυλα... |
|
||||
|
||||
![]()
και είναι αρκετά, σε λιγότερο από 3 βδομάδες θα έχεις καθαρίσει πιστεύω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μακαρι! τα ειχα αφησει πολυ καιρο ανεξελεκτα, και μου το εκαναν αμερικαν μπαρ! ![]() ------------------------- Καποιες φορες ειχα βαλει κλοουν, αλλα δεν εκαναν δουλεια. Αντιθετα μου κατεστρεψαν κατι λεπτοφυλλα φυτα-δεν θυμαμαι το ονομα τους, και το εκαναν για πλακα οι μπαγασηδες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 19-02-11 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απλα θα αργησεις να δεις αποτελεσματα γρηγορα
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα στο 120αλιτρο, 2 σαλιγκαράκια μέσα σε 3 βδομάδες έγιναν 6 και μέσα σε ένα μήνα μου καθάρισαν ότι υπήρχε σε καφέ και τα αντίστοιχα αυγά τους. δεν έχω ξαναδεί. τα μόνα πυ συνέχισαν να υπάρχουν σε ελεγχόμενο ρυθμό είναι τα tribeculata κυρίως γιατί υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτά στο υπόστρωμα μέσα, τα οποία σαλιγκαράκια, είναι και επιθυμητά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εβαλα σε 400αρι 5 τετοια και δεν εμεινε τιποτα και γρηγορα.
Μαλιστα αναπαραχθηκαν τα helena και εχω αρκετα απο αυτα που εκτος απο ομορφα κανουν και επιπλον δουλεια καθαριζοντας αποφαγια και με την κινηση τους μεσα στο βυθο, σπανε και τυχων αναεροβιες περιοχες. Εχω και 2 zebra snail και ενα applesnail που δεν τα εχουν πειραξει. Μονο 5-6 νεογεννητα applesnail χτυπησαν πριν προλαβω να τα δωσω. Ησυχασα απο τα αρκετα Gyraulus acronicus που ειχα στα τζαμια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 30 λιτρα,ποσους "δολοφονους" μπορω να βαλω?Επισης εχω 2 μηλοσαλιγκαρακια?Να εβγαζα το ενα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι μονο γιατι τραβανε ολα τα αλατα και σκληροτητες και το πεχα να εχει αποτομη πτωση, ή γιατι μπορει να γεννησουν και να γεμισει εκατονταδες μικρα, αλλα και γιατι το βιοφορτιο τους ειναι σαν να εχεις δυο ψαρια 10 εκατοστων μεσα. Helena 3-4 ειναι καλα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι σαλιγκαρι είναι αυτο??? | nicpapa | Σαλιγκάρια | 11 | 10-10-10 19:19 |
αυτο τι ειναι?? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-10 15:44 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι σαλιγκαρι ειναι αυτό? | manousos | Σαλιγκάρια | 1 | 13-09-08 20:31 |
τι ειναι αυτο? | nikitasp | Δίσκοι | 11 | 05-03-07 12:10 |