|
|
||||
|
||||
![]()
Το 'μετρας' το εγραψα αλλιως...εχεις δηλαδη τιμη NO3 στο νερο της βρυσης σου??
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω τι μπορει να σημενει αφτω?δεν ξερω μου φανηκε πολυ περιργω
|
|
||||
|
||||
![]()
NO3 στο νερο της βρυσης πραγματικα πρωτη φορα το ακουω!!!
Για δοκιμασε και με αλλα τεστ αλλης εταιριας γιατι αν ειναι ετσι δεν εχει κανενα νοημα να κανεις αλλαγες με αυτο το νερο μη σου πω ουτε να το πινεις καν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεις παρε εμφιαλωμενο "ζαγορι" που εχει σχεδον μηδενικα νιτρικα. Ετσι θα επαληθευσεις την ορθοτητα του τεστ Sera
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω παραγκηλη τεστ κ της τετρα!!αλλα θα κανω κ αφτο μ το ζαγορη!δεν πεινουμε στο σπιτι το νερω της βρησεις μας
![]() τι μπορο να κανω αν ειναι ακαταλιλο ??? τι μπορει να παθουν τα ψαρακια μου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα νιτρικα δεν ειναι τοξικα εως μια ορισμενη συγκεντρωση βεβαια. Συνηθως ως 20 ppm εισαι ΟΚ. Αλλα εξαρταται και απο την ανθεκτικοτητα των ψαριων σου. Τι ειδη εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω λαμπιτο 3 και ντεμασονη 9 στα 190λιτρα κ εχω ενα 60λιτρο μα διαφορα κοινονικου
![]() ------------------------- οταν λες 20 ppm πως το μετραω εγω αφτο???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 16-02-11 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
20 ppm ειναι 20 mg/L δηλαδη οτι μετρανε ολα τα τεστ.
Οι κιχλιδες και τα τετρα ειναι γενικα πιο ευαισθητα στα νιτρικα και ειναι καλα ως τα 20 ppm. Αυτο δε σημαινει οτι πανω απο τα 20 πεθαινουν, αλλα σταδιακα επηρεαζονται διαφορες λειτουργιες τους. Καποια αλλα ψαρια αντεχουν παραπανω απο 20. Σου συνιστω να κανεις το τεστ με Ζαγορι. Αν βρεις 0 νιτρικα στο Ζαγορι τοτε το τεστ που εχεις ειναι καλο και θα πρεπει να μειωσεις τα νιτρικα σου με φυτα ταχειας αναπτυξης η με nitrate minus. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|