|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τανγκανικαααααααα με χιλια γνωμη μου ετσι ψαξε τι σου αρεσει υπαρχουν παρα πολλες επιλογες στα λιτρα σου απο ολο τον κοσμο οχι μονο απο αφρικη και αναμένουμε παρουσίαση
|
||||
|
||||
![]()
πετσοπ Αμαζονιος,Λαντζουρακης Λεωνιδας.Δ.Μλετσα 47 Κομοτηνη.2531030070.
Αν θεωρειτε διαφημηση ας διαγραφει απο καποιον υπευθυνο αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να σου εξηγησω ποιο εννοοω |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούσες να το κάνεις και με πμ.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Toσα καταστηματα αναφεροντε συχνα σιγα την διαφήμιση.Προαταση ειναι οχι διαφημιση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο μικρο ειναι το ψαρι, τοσο πιο μεγαλο ειναι το ενυδρειο ... και το αντιθετο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι θελει να πει ο ποιητης; Παράθεση:
![]() ![]() Υ.Γ. αυτό το βιβλίο το θυμάμαι απο οταν ήμουν μικρός! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι προφανες?
Αυτο το ενυδρειο ειναι 700 λιτρα. Σου φαινεται για μεγαλο? Σαν να εχεις βαλει σε μια γυαλα 20 χρυσοψαρα, ειναι. ![]() Αυτο ειναι 320 λιτρα. Δεν φαινεται τεραστιο? ![]() Το μεγεθος των ενυδρειων το μετρας με το ποσο χωρο σου πιανουν στο δωματιο ή με το ποσο χωρο εχουν διαθεσιμο τα ψαρια σου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φχαριστω παιδες για τις ιδεες, κατι παει να γινει...!περιμενω κι αλλες κι αν ξερει και κανεις κανα ειδος μικρων ψαριων που να ταιριαζει με τα παραπανω π.χ. neon? να μου πει. οσο για τη φωτο delta ενα εχω να πω. ΑΙΣΧΟΣ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με ποια παραπάνω;
|
||||
|
||||
![]()
σκαλαρια, μελανοταινιες, jack dempsey, boesmani!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα δεν πανε μαζι. Το jack dempsey είναι επιθετικό ψάρι. Ολα τα αλλα τα έχει γευμα. Μπορεις να το βάλεις με πλεκο (καλύτερα να είναι τουλάχιστον 15-20 ποντους) οταν θα μπει. Jack Dempsey ενας μου είχε πει οτι μπορω να βάλω σε 240 λιτρα 1 αρσενικο με 2 θηλυκά, αλλα δεν είμαι σίγουρος.
Ισως όταν μεγαλώσει και φτάσει το τελικό του μέγεθος (~30εκ) μπορεί να μην θεωρεί μικρόψαρα οπως τα νεον σαν τροφή, αλλα δεν ξέρω...
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε μου ,το Jack Dempsey δεν κανει για κοινωνικο ενυδρειο ,ειναι κιχλιδα και μαλιστα πολυ επιθετικη ,μονο με μεγαλες κιχλιδες κανει ολα τα υπολοιπα θα τα σκοτωσει .
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια το ξεκαθαρισαμε τουλαχιστον αυτο. η βαζω μονο κιχλιδες με το jack dempsey η κοινωνικο....χμμμ
παμε λοιπον για κοινωνικο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |