|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο και ευρυχωρο!μπορει να φιλοξενησει αρκετα ψαρια ακομα και αν ειναι επιθετικα! η frontosa ειναι ψαρι λιμνης ταγκανικα.επισης στη λιμνη μαλαουι ο βυθος αποτελειται κυριως απο αμμο η οποια βοηθαει και στις συνηθειες των ψαριων.ενα γαλαζιο μπακ ραουντ θα βοηθουσε το ενυδρειο σου να δειχνει ποιο ωραιο!αν ειδα καλα τις φωτογραφιες δεν εχεις βαλει ακομα.καλη συνεχεια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις μεσα εκτος απο τανγκανικα ,malawi πετροψαρα και ανοιχτου πελαγους.σαρκοφαγα και φυτοφαγα.πρεπει να διαλεξεις τι να κρατησεις γιατι θα γινουν πολλες μαχες.αν κρατησεις τα πετροψαρα καλως εχεις τις πολλες πετρες,αν κρατησεις του ανοιχτου πελαγους πρεπει να βγαλεις αρκετες γιατι δεν χρειαζονται αφου αυτα τα ψαρια δεν κρυβονται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παραδοχος φιλε μοθ δεν εχω την παραμικρη μαχη αν και θα επρεπε απο οτι λες δεν ξερω που μπορει να οφειλετε αυτο?εχεισ καπια εξηγηση? |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο το εχεις το ενυδρειο και ποσο καιρο ειναι μαζι τα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
πολλα χρονια
|
|
||||
|
||||
![]()
να πω και γω την γνωμη μου με την σειρα μου... η συνθεση οπως ειπαν και πανω τα παιδια ειναι λαθος, το οτι εχεις σαρκογαγες με φυτοφαγες ειναι προβλημα διατροφης διοτη μπορει να παθουν malawi bloat.. περα απο της μαχες μεταξυ τους... μετα ειναι το χαλικη... πρεπει να μπει μεσα και αμμος γιατι καθαριζουν τα βρανχια τους απο διαφορα και ειναι πιο υγειεστατα. ελπιζω να καταλαβενεις.. φιλικα παντα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πιες φωτογραφιες μιλαμε??
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραγγελια για κιχλιδες μαλαουι.... | thanasis76 | Malawi | 29 | 27-10-10 21:56 |
υβριδισμος μαλαουι... | Πάνος | Malawi | 30 | 27-10-10 09:39 |
τα πρωτα μου μαλαουι! | Πάνος | Malawi | 17 | 24-09-10 00:26 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |