|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξε να δεις , η δικια μου γνωμη ειναι πως αν μπορεις να διατηρησεις ενα αξιοπρεπες περιβαλλον για τα ψαρια σου , ειτε αυτα ειναι αγριοι δισκοι ειτε οχι , δε τηθεται θεμα συνηδεισης , τα ψαρια δεν εχουν την ιδια λογικη με τους ανθρωπους στο θεμα ελευθεριας, αν τρωνε, εχουν καθαρο νερο, μπορουν να αναπαραχθουν κ δεν κυνδηνευουν απο θηρευτες τοτε το " οικοσυστημα " π θα φτιαξεις πληρη τις προδιαγραφες ωστε να ψαρια σου να ειναι " ευτηχισμενα"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υποκειμενικο πολυ αυτο π εγραψες, κ για τις αναπαραγωγες των δισκων αλλα κ για τον αριθμο του κοπαδιου, το κοπαδι στο ενυδρειο πρεπει να ειναι τετοιο ωστε κανενας δισκος να μην τρωει τοσο ξυλο ωστε να μην μπορει να αναπτυχθει ( γνωμη μου δλδ 8+ ψαρια ). αλλωστε ουτε τα αλλα κοπαδοψαρα π βαζουμε στα ενυδρεια ειναι σε ιδιους αριθμους οπως στη φυση, βλεπε νεον, καρδιναλιους κ αλλα τετρα, στη φυση ζουν σε χιλιαδες, εμεις βαζουμε 50 κ λεμε εχουμε καλο κοπαδι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δισκοι ε ?
και αγριοι ? ειχες ποτε δισκους ? με τί ψαρακια εχεις ασχοληθει ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 14-02-11 στις 18:09 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τους δίσκους δεν έχω ασχοληθεί ούτε με εκτροφής ούτε με άγριους. Αλλά αυτό που θέλω να θίξω σε αυτό το θέμα δεν είναι το ότι θέλω να ασχοληθώ με δίσκους(που πράγματι θέλω να κάνω) και πως θα τους διατηρήσω αλλά με το ηθικό του να διατηρείς σε ένα ενυδρείο πχ 500λ άγριους δίσκους |
|
||||
|
||||
![]()
μη κανεις το λαθος και ξεκινισεις με αγρια ψαρια ενω δε ξερεις καν αυτα τα ψαρια
θα κλαις και τα ψαρια και τα λευτα που εδωσες και ειναι πολλα 200 το κομματι φτηνα φτηνα + α\ο +++++++ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τις ερωτησεις του χαρη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δε καταλαβαινω το λογο να παρεις αγρια ψαρια εχει εκτροφης που βγαζουν αγρια χρωματα
αλενκερ τεφε σανταρεμ και θα ειναι και ποιο καλοι μορφολογικα μικρα ματια ![]() ενω τα αγρια αστο θα το μετανιωσεις ιδικα στην αρχη με το παραμικρο θα κοπανιουντε στα τζαμια για πλακα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλουμε ενα ροοστάτη? | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 13-02-11 15:52 |
co2 + ψάρια???? | zak | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-10-09 00:14 |
Νέα αρχή σε ενυδρείο 100 λίτρων με τροπικά (άγρια-ημιάγρια) | corduroy27 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 28-04-09 00:29 |
Πως Διώχνω Ψάρια...? | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-04-07 12:56 |
Ψάρια? | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-04 16:46 |