|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και με ενδιαφέρει!!! Πιστεύω ότι δεν θα είχε και νόημα αν δεν αναταλάσαμε εμπειρίες και γνώσεις...
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εβαλα μαυρη αμμο η σιλικονη ηταν μαυρη
πινελο κοντοτριχο όχι πολύ σκληρο περασμα ενα κομματι με σιλικονη μια χουφτα αμμο πατημα γερα πανω στη σιλικονη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πααααάρα πολύ ωραίο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
το θεμα ειναι λιγο φαντασια στο καψιμο με το φλογιστρο(εγω εχω αυτο που ειναι σα στυλο και ελενχεται καλυτερα) την καθε ατελια που θα υπαρξει στο down την εξαφανιζει η σιλικονη η γινεται ντεκορ και να το κανεις οσο ποιο λεπτο γινεται να σκεφτεις οταν το τελειωσα το καψιμο για να περασω τη σιλικονη το δουλευα προσεχτικα για να μη σπασει το καμενο down οταν τελειωσα και στεγνωσε εγινε ενα συμπαγη κομματι μακαρι να σε βοηθησα και καλη επιτυχεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αν ναι πως αρεωνει??? ειχα και εγω μια αποτυχιμενη προσπαθεια πριν μια εβδομαδα... δεν αρεωνε η ριμαδα η σιλικονη και δεν μπορουσα να το αλοιψω με τιποτα... για πες το κολπακι..... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν την αραιωνεις με τιποτα
διαλιεται με υγρα που ειναι καυστικα για το down λιγη σιλικονη για να δουλευεται αμμο απο πανω και ξανα υπομονη και ορεξη
|
|||
|
|||
![]()
Απλά ΤΈΛΕΙΟ!!! Μπράβο σου φίλε μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαψα τους δύο βράχους. Για ρίξτε μια ματιά...
|
||||
|
||||
![]()
με τσιμεντακι τελικα? ποσες φορες το περασες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τσιμέντο ακριβώς. Είναι χρώμα για δεξαμενές νερού. Και το έχω περάσει ένα χέρι. Δεν νομίζω να το περάσω δεύτερο... Απλά μπορεί να κάνω μία πιο ανοιχτή απόχρωση για να τονίσω λίγο τις σκιές. Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα καλλητεχνικά...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα χαμηλών απαιτήσεων | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 26-09-11 15:55 |
DIY BACKGROUND | evita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-02-10 01:16 |
Background | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 21-02-10 14:06 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |