|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευα οτι ηταν costia σε μια αναζητηση που εκανα.
μελαφιξ γιοκ οποτε πρεπει δευτερα να παω να αγορασω και να ξεκινησω τη θεραπεια. αλλαγη νερου εκανα σημερα.να ξανακανω τη δευτερα αλλαγη η να ξεκινησω τη θεραπεια.? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έκανες σήμερα μεγάλη αλλαγή (τουλάχιστον το 1/3), δεν χρειάζεται να ξανακάνεις, ξεκίνα την θεραπεία μόλις βρεις μελαφίξ.
Αν πιστεύεις ότι είναι κόστια, αγνόησε την δική μου άποψη, καμμιά διάγνωση δεν μπορεί να είναι 100% ακριβής από τις φωτό. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
σημερα το πρωι κοιτόντας το ψαρακι ειναι εμφανως καλυτερα και αυτη η ''ασπριλα'' που ειχε εχει μειωθει κατα πολύ και εχει επανελθει καπως το χρωμα του. το θεμα ειναι να ξεκινησω τη θεραπεια προληπτικα με μελαφιξ? ποια η ποσοτητα αλατιου στο ενυδρειο για καλυτερο περιβαλλον στα ζωοτοκα ωστε να μην επηρεαζονται τα φυτα? υγ: χθες το βραδυ οπως χαζευα το ενυδρειο βλεπω ενα μικρο περιπου 1cm ψαρακι να κινεται.αφου το εχασα απο τα ματια μου λογω του μεγεθους το παρατηρησα μετα απο πολυ ωρα και ηταν πλατυ!!!μαλλον γεννησε το ενα απο τα δυο θηλυκά που εχω αν και οι κοιλιες τους παραμενουν φουσκωμενες.Αυτα γεννανε σταδιακα? το μικρο σημερα δεν το εχω δει πουθενα και γιατι χθες να δω μονο ενα?? ευχαριστω εκ των προτερων |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με πλατυ! | nikolakis_18 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-01-11 01:24 |
Διακοσμηση πλατυ | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-05-09 14:51 |
Πλατυ | MIkex24 | Ζωοτόκα | 4 | 12-02-09 15:30 |
Πλατυ | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-09 15:12 |
Ασθενεια Σε Πλατυ | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-02-06 22:25 |