|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος πρέπει να είναι φύλλο φορμάικας.
Το χρησιμοποιούν για να ντύνουν σανίδες,και τα πιο παλιά ενυδρεία που το καπάκι ήταν από γυαλί. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα το συγκεκριμενο ειναι φυλλο μελαμινης και διατιθεται σε διαφορα μεγεθη και χρωματα και το παιρνεις απο τα καταστηματα με υλικα επιπλοποιας απο οτι θυμαμαι καποτε χρειαστηκα να επενδυσω τα πλαινα φυλλα μιας μοριοσανιδας εκανε 10 με 15 ευρω ο ρολος αν θυμαμαι καλα, παντως αν χρειαζεσαι λιγο καλυτερα να πας σε ενα επιπλοποιο και να παρεις μερικα μετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε και σε φυλλο καπλαμα.Οι μαραγκοι ξερουν
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή έχουμε τρεις πιθανες λύσεις;
Φορμάικα μελαμινη και καπλαμα; Μήπως είναι κάποια ιδια μεταξύ τους; Τι φορμαϊκα που μπορώ να την βρώ; Ξυλουργοί υποθέτω θα έχουν..;
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι δεν είναι φορμάικα! Κοίτα, από Δευτέρα θα πάω με το καπάκι μου σε έναν ξυλουργό και θα ρωτησω τί ειναι μπας κ βγάλουμε άκρη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φορμάικα ειναι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχει κανείς ιδέα τι φυτό είναι αυτο ???? | nicpapa | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 19-09-10 21:33 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |
Αναγνωριση Ψαριου(Ξερεςι κανείς τι είναι?) | knik | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 22-04-08 14:56 |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |