|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε μου δεν υπαρχει αλλος λογος απο αυτα που ανεφερες, εγω δεν εχω τιποτα απο πισω ετσι με αρεση ποιο πολυ.. Τρομαζουν τα ψαρια σου μηπως τα εχεις λιγο καιρο στο ενυδρειο σου,? Αν και δεν κανει να βαζουμε μεσα τα χερια μας συχνα , παρε μια τσιμπιδα . |
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπλακ φαντομ τετρα, ναι τα εχω λιγο καιρο ολα μαζι, 3 βδομαδες περιπου και αυτο εχει συμβει και καμμια βδομαδα πριν. εχω παρει τσιμπιδες κλπ ναι σιγουρα χερια δεν εχω λογο να βαζω μεσα εκτος αν υπαρχει αναγκη οποτε μαλλον οκ θα ειναι...
κι εμενα μ'αρεσει ετσι χωρις κατι απο πισω γιατι βλεπω το ενυδρειο κι απ΄τις 2 πλευρες...δεν το εχω κολλημενο σε τοιχο ή κατι τετοιο... παντως οταν εγινε αυτο που τρομαξαν κι ετρεχαν να σωθουν κανα 2 μπλεχτηκαν και εμειναν εκει ακινητα μεχρι που τραβηξα τα φυτα με την τσιμπηδα... αλλα τουλαχιστον απο μονα τους δεν θα το κανουν ποτε οποτε απο εμενα εξαρταται... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φοντο-ηλιοβασιλεμα | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-03-10 21:35 |
πως κολλαω το φοντο? | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 15:35 |
DIY φοντο | border | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 02-01-10 16:12 |
Φοντο | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-11-06 12:02 |
φοντο ενυδρειου | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-09-04 01:30 |