|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιαννη εγω το ειδα οταν ηρθα σπιτι σου τα σπαει φιλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα θα ηταν προτιμοτερο να μπουν σε θεση που θα κρυψουν το φιλτρο.
Το πλατυ χαρισε το σε καποιον με τετοια ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι θα βαλω και αλλα φυτα με σκοπο να καλυψουν το φιλτρο, απλα ψαχνω φυτα ομορφα και χαμηλων απαιτησεων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψηλωνει και πυκνωνει πολυ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
Να και το δικο μου | ΒLACK VIPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-10-07 19:01 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |