|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκαβουν τα ραμ αλλα οχι 4 εκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφοσον ειναι οπως τα λες, δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα συγκεκριμενα ψαρια. Απλα πρεπει να τους προσφερεις καθαρο, μαλακο, οξινο νερο και τακτικες αλλαγες νερου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oι τελευταιες μετρησεις με υγρα API ειναι:
ΝΗ3/ΝΗ4= 0 ΝΟ2= 0 ΝΟ3= 20 GH= 9 KH= 6 Εχω ενα θεμα με το pH. To κανονικο τεστ μου δειχνει 7,6, ενω το high range λεει 7,4. Ποια μετρηση ειναι η σωστη? Θα βαλω τυρφη στο φιλτρο για να πεσει το pH. Σε τι βαθμο ειναι ιδανικο για τα ram? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν εχει σημασια τοσο μικρη διαφορα στα ψαρια, προβληματιζει μονο η λειτουργικοτητα των τεστ. Για ram ενα 5.5 - 6.0 ειναι τελειο ![]() Και με 6.5 δεν θα ειναι ασχημα. Η σταθεροτητα και η αποφυγη αποτομων διακυμανσεων ειναι σημαντικοτερη (οχι μονο στο πεχα αλλα σε ολες τις τιμες pH gH θερμοκρασια) Tη gH εχε χαμηλα 3-6 και τη θερμοκρασια σχετικα ψηλα 26-28C
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στα Ράμ μου έχω pH 6.5 και θερμοκρασία 25,5οC Ζούν σε φούλ φυτεμένο κοινωνικό ενυδρείο με ρέντ τσέρυ και αμάνο. Για τις αμάνο δεν το συζητάω, έχουν ρίξει πολύ ξύλο στα άμοιρα τα Ραμιρέζι
![]() Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν σκάβουν στο βυθό. Βασικά με φωβούνται, είμαι λίγη ώρα δίπλα στο ενυδρείο αυτό τον καιρό και όποτε με βλέπουν τρυπώνουν στην φωλιά τους, αλλά δεν έχω δεί ποτέ τρύπες στο χαλίκι. Το χαλίκι μου είναι πάρα πολύ ψιλό και δεν το κόβω για αιχμηρό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|