|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως το μιγμα με μαγια ζαχαρη ξεκινα με θερμοκρασια δωματιου 18-19.αντε πες στο ντουλαπακι μεσα κ τυλιγμενο με πετσετα που τοχω ναναι 20-21.το 25 ειναι παρα πολυ πιστευω.δεν ταποκλειω αλλα μου φαινεται πολυ σαν θερμοκρασια για να ξεκινησει.πραγματι η βαλβιδα ειναι αστειο κ σαν ποσο να το συζηταμε
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω,ας το κανει να δουμε.Καποτε πριν 7-8 χρονια ειχα ενα παρομοιο κιτ(δεν θυμαμαι μαρκα,νομιζω sera) και δεν δουλευε αν δεν ειχε σταθερη θερμοκρασια 23-25 βαθμους.
|
||||
|
||||
![]()
Αν σουχει τυχη κ σε σενα ετσι παρομοια κατασταση Γιαννη μαλλον εδω ειναι τελικα η λυση του προβληματος,η θερμοκρασια!οποτε προσπαθησε με καποιον τροπο να τοχεις στο ενυδρειο κολλητα η' κουκουλωσε το με κατι να κρατιεται ζεστο.αρα γιαυτο δεν ειχε κ ανεπιστροφη γιατι ειναι για ψηλα στο ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ παιδεύτηκα πριν από τρία χρόνια με το κιτ της ferplast και τότε κατέληξα στο συμπέρασμα DIY ή κανονική μπουκάλα, αφου παιδεύτηκα πρώτα
κανένα μήνα με τις θερμοκρασίες του νερού και τις μηδαμηνές ποσότητες CO2 που μου έδεινε τελικά το κιτ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναδιάβασα πάντως τις οδηγίες και δεν λέει πουθενά για κάποια σταθερότητα στην θερμοκρασία που θα το διατηρείς. Μόνον για το νερό που θα βάλεις να είναι 20 - 25 βαθμούς και όχι παραπάνω. Οκ πάντως θα το κάνω και αυτό. Μόνο που θα το βάλω στο πίσω μέρος του ενυδρείου γιατί το βρίσκω εντελώς αντιαισθητικό όταν φαίνεται.
EDIT: Πάντως μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε αλλάξει τίποτα. Το jel είχε παραμήνει στο 30% της φιάλης και φυσικά η παραγωγή CO2 μηδενική. Να διευκρινήσω ότι από χτες το βράδυ το κιτ είναι κολλημένο πάνω στο ενυδρείο. Τρίχες μου φαίνεται. Ή το όλο κιτ είναι μούφα ή κάποιο(α) στοιχείο(α) είναι προβληματικό(ά). Θα δω αν υπάρχουν και πόσο κάνουν κάψουλες ξεχωριστά, αλλιώς αν δεν γίνει τίποτα μέχρι το απόγευμα το ξειλώνω και φτιάχνω DIY. ¶ντε γιατί πολύ άρχησε να μου τα πρίζει και δεν είμαι για πολλά πολλά!
|
|