|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άντε, φτάσαμε με το καλό στην τελευταία μέρα της έκθεσης, όλοι σήμερα στο περίπτερό μας το αργότερο μέχρι τις 11:30, για να προλάβουμε και τις Βιοτοπικές Καταδύσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμια ιδεα για παρκαρισμα(περαν του παρκιν της Αγγελακης) εχουμε?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δοκιμασμένο 3 φορές και για πολλές ώρες, δεν γράφουν μεν, αν όμως γίνει η στραβή μη μου ζητάς τα ρέστα, εγώ μια ιδέα έριξα κι ευθύνη δεν παίρνω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χθες παιδια επισκευτηκα το σταντ του ΠΣΦΕ και επαθα πλακα απο τα ενυδρεια που ειδα και ξερω οτι μιλαμε για ενυδρεια που στήθηκαν στο φτερο... Μπραβο σε ολα τα παιδια που ανελαβαν την διοργάνωση!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα,εγώ που θα είμαι πεζός μπορώ να πάεω την σακούλα μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |