|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά, ακόμη και λιγότερο φτάνει.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Αν θα πας εσυ το μπολι:
Ανοιξε το φιλτρο οπως οταν κανεις συντηρηση, βαλε σε μια σακουλα νερο απο το φιλτρο με ιζημα στιβοντας τα σφουγγαρια και βγαλε απο το φιλτρο λιγο βιολογικο υλικο (πχ μια χουφτα ή οσο περισσοτερο γινεται εως το 1/4 του υλικου σου) και βαλτο μεσα στη σακουλα, κλεισε το φιλτρο βαλτο να δουλευει, πηγαινει οσο πιο συντομα γινεται (για να μη παγωσει) το μπολι στο νεο ενυδρειο, ανοιξε το φιλτρο (το οποιο πρεπει να ειναι ετοιμο με ξεπλυμενα καλα τα υλικα, σφουγγαρια κεραμικα κλπ συνδεδεμενο και να λειτουργει ηδη, αν λειτουργει 4-5 μερες με ανθρακα στο φιλτρο ακομα καλυτερα, βγαλε τον ανθρακα τωρα τον ανθρακα και πετα τον) βαλε μεσα στο φιλτρο το στρωμμενο υλικο και ανακατεψε το μεσα στο αστρωτο υλικο και απο πανω ριξε το νερο απο τη σακουλα, βαλε το φιλτρο σε λειτουργια. Ο ληπτης του μπολιου θα πρεπει να σου εχει διαθεσιμη ιδια ποσοτητα καινουριου αχρησιμοποιητου υλικου που εχει φυλαξει εξω απο το φιλτρο του, για να το επιστρεψεις στο φιλτρο σου αφου το ξεπλυνεις καλα να φυγει η σκονη/χωμα. Αν ερθει να παρει μπολι αλλος απο σενα: Ανοιγεις το φιλτρο σου, βγαζεις υλικο οπως πριν στη σακουλα οπως και νερο και ιζημα απο τα σφουγγαρια. Βαζεις μεσα στο φιλτρο σου το αστρωτο υλικο που σου εχει φερει ο ληπτης (αφου το ξεπλυνεις καλα) και το βαζεις σε λειτουργια παλι. Ο ληπτης φευγει ταχεως και βαζει το μπολι στο φιλτρο του οπως και παραπανω.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
αν ημουν κοντα θα μαθαινα και κιθαρα.καλος δασκαλος λεμε.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ενας συμπολιτης σου, φιλος και συναδελφος μου, καταξιωμενος μουσικος και δασκαλος πλεον στα κρουστα, ο Νικος Νταριλας, ερχοταν δυο φορες την εβδομαδα επι χρονια, απο το Αγρινιο στην Αθηνα μονο για να παρακολουθει το μαθημα του και μετα επιστροφη.
Οποιος θελει κατι πολυ το πετυχαινει ![]()
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για μπόλι | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-05-10 23:57 |
Μπόλι | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-01-10 18:42 |
πόση ποσότητα φαγητού να δώσω στη χελώνα? | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 2 | 17-01-10 14:34 |
Μπόλι - Απορία | aggelospgr2010 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-01-10 08:21 |
μπόλι | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-11-09 10:17 |