|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το σκαλάρι με αλατι και με αυξηση της θερμοκρασιας στους 28 βαθμους το ξεπερασε . Εγινε στυλακι πλεον! Ο αρλεκινος ακομα ετσι ειναι αλλα δεν φαινεται να εχει κανενα προβλημα τοσο καιρο.
|
||||
|
||||
![]()
πολλες φορες παραταισμενα ψαρια...η χαβιαρωμενα..εχουν τεραστιες κοιλιες...που ειναι θεμα διαιτας η ωοτοκιας να τις χασουν. αν δε βλεπεις κατι αλλο ανησυχητικο...μαλλον ειναι κατι απο τα 2.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια και εγω το ιδιο εχω παθει εδω και μια βδομαδα με τρια ψαρια και είναι όλα φυσιολογικα..εκτος ότι εχουν φουσκωσει οι κοιλιες των πλατυς 3-4 το ενα λιγο πιο φοβιτσιαρικο που δεν εχει μεγαλη κοιλια..εγω σκεφτομαι ότι ειναι απο το πολυ φαι γιατι ταιζω καθε μερα ταμπλετες ανα δυο μερες και φυλλαρακια εκτος κυριακης (νηστευουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δε βλεπεις αλλα ανησυχητικα συμπτωματα αλλα μονο πρησμενη κοιλια δοκιμασε 2-3 μερες νηστεια να δεις αν μειωθει. αν οχι...θα πρεπει να δωσεις περισσοτερα στοιχεια..
|
||||
|
||||
![]()
το σκεφτομαι αυτο πολυ..2-3 μερες δεν ειναι πολυ? δεν ειναι τα μονα ψαρια που εχω..εχω και γκαπακια τα οποια ειναι σχετικα μικρα δεν ειναι πληρως ενηλικιωμενα και φοβαμαι μην πεθανουν..βασικα εχω παρατηρησει ότι τρωνε την τροφη απο τα κορυς και τρωνε ολοκληρα κομματια..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με πρησμενο ματι και αλλα... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-07-10 17:37 |
πρησμενο ινδιανακι | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 06-02-10 20:32 |
Σκαλαρι SOS | abrous | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 21-12-07 11:48 |
Betta με πρησμενο στομαχι | Pan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-05 23:34 |
Πρησμενο guppy... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-12-04 09:37 |