|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια,επείδη θα έρθω στις 7 και 30 με κατι φιλους μου.Ποιος θα είναι εκεί εκείνη την ώρα;Μπορέι να μου δώσει το τηλέφωνο του μήπω
ς έχω πρόβλημα στην είσοδο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχως στο περιπτερο δε θα ειναι κανεις, το πολυ να ειμαστε στα αμαξια μας για να φυγουμε! 19:00 η ωρα κλεινει η εκθεση φιλε μου! Αυριο κλεινει στις 20:00 Αν δεν εχετε προσκλησεις πως θα σας βοηθησουμε να μπειτε εμεις? Καντε την ηλεκτρονικη προσκληση που εχουμε δημοσιευσει σε προηγουμενα ποστ και ελατε νωριτερα η αλλη μερα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ θα έρθουμε αύριο,έχουμε κάνει ηλ.εγγραφή όλοι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια σε ολους σας παιδια!!!κριμα να ειμαι τοσο μακρυα....αλλιως,σιγουρα θα ημουν εκει!!!και παλι μπραβο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εν αναμονή του ανακοινωθέντος.....
και για να σας βοηθήσω, ας το κάνω με μια ερωτησούλα..... Ποιός θα υποστεί την πρωινή επέλαση των ΚΑΠΗ για αύριο το πρωί? Πάντως, καλό θα ήταν για την επόμενη έκθεση, να έβγαινε και ένα προγραμματάκι, των τεσσάρων Π... Ποιός, Που, Πότε και Πως... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μια εμμονη με τα Π... μην ανησυχεις εκει θα ειμαστε ολοι!!!!!!
Παράθεση:
Ποιος Που....ς Παιρνει Παλι Πισω τα Πραγματα!!!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |