|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι κιχλιδες μου με βγαλανε ασπροπροσωπο.εχει να πει κανεις τιποτα?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οι κιχλίδες με τις 7 ζωές είναι...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικά στις φωτογραφίες όλα τα ενυδρεία χάνουν από χρώματα. |
|
||||
|
||||
![]()
ο φωτοχαλιας φταιει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Που είναι ο καλλιτέχνης Ζ.Χ. να βγάλει μερικές και να τις ανεβάσουμε στο GAB, Εεεε που είναι;
http://zx-foto.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Καθε χρονο και καλυτερα...! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια .
Πηγα σημερα το πρωι απο εκη και ολα ειναι ΟΚ. Τα ενυδρεια καθαρησαν,μονο το δισκαδικο εχει λιγη θολουρα,ασπρηλα θα ελεγα καλυτερα. Αναψα τα φωτα του paco δεν αναβε και το εφτιαξα. Τα ψαρια ζουνε ολα ,δεν ταισα, μονο ενας δισκος εχει προβλημα,το εβαλε σε ενα μικρο ενυδρειο ο πρυτανις που ηρθε αργοτερα. Εβαλα την οσμοση να δουλευη,αλλα ουτε καν κατουραει ,απλως σταζη. Αυτα . ΑΑΑ και κατι ακομα ,οση εχουν καρτα περνανε μεσα, παρκαρουμε στο περιπτερο 6 οι 7 απεναντι απο το 2 ,στα δεντρα ειναι η εισοδος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια, δε βλεπω την ωρα να ερθω και εγv το απογευμα! Το μυαλο μου ειναι εκει!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανο του Βασιλη αναβει μονο του,εχει δικο του χρονοδιακοπτη... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό κουράγιο σε όσους θα είναι στο στάντ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία μάγκες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα και καλή επιτυχία
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |