|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπα τα υλικα τα ειχα ολα στο μαγαζι αλλα : κοντρα πλακε 20 ¤ , τζαμι 5¤ , βιδες - κολλα - μεντεσεδες - χερουλακι 7-10 ¤ , γωνια αλουμινιου τα 6 μετρα εχει κανα 15 ευρω σε καποιον αλουμινα στη γειτονια που στανταρ θα εχει ρεταλι 3-5 ευρω το ενα μετρο , μπαλαστ διπλο - 2 λαμπες 85εκ 39w - καλωδια -
σταρτερ - πιαστρακια - ντουι κοντα στα 30 ¤. βελατουρα και λαδομπογια νερου οικολογικη 20¤ . συνολο ~85 ¤ αντε να εχω πεσει εξω κανα δυο ευρω στις τιμες.
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να το χαρείς.Ωραίο πραγματικά.
Θέλω και εγώ να κάνω κάποια στιγμή,Σκέφτομαι να είναι μαύρο από έξω μς αρκετή χρυσόσκονη περασμένη...
|
||||
|
||||
![]()
ωραία κατασκευή.
Από την δικιά μου εμπειρία πάντως έχω να πω οτι το τζάμι θα κόψει φως και επίσης θα βρωμίζει από την εξάτμιση του νερου, οπότε αν δεν το καθαρίζεις θα κόβει περισσότερο. |
|
||||
|
||||
![]()
το προτιμω απο το να βαλω αδιαβροχα ντουι κλπ. μια το μηνα με ξυδακι και ολα καλα
|
||||
|
||||
![]()
Η τελικη εικονα του καπακιου ποια θα ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
http://img24.imageshack.us/i/snc00563s.jpg/ βαμμενο μαυρο. σε ηθελα σπυρο για να μου πεις που βρηκες εκεινα τα σιτακια που ειχες βαλει στα ανεμιστηρακια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το'χεις και έχεις και τα εργαλεία..... μου έβαλες ιδέες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα ειχα παρει απο e-shop αλλα δεν φερνει πια. Ψαξε στα κομπιουτεραδικα γενικα για fan filters (αλουμινιου ηταν τα δικα μου) ΥΓ παντα ανοξειδωτες ή πλαστικες βιδες για τα ανεμιστηρακια. Οχι τις μαμισιες
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπακι ενυδρειου. | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 15 | 03-02-10 23:14 |
καπακι ενυδρειου | ducatisti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-01-10 10:47 |
Καπακι ενυδρειου | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-11-07 22:18 |
Diy Καπακι Ενυδρειου | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-09-05 11:01 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |