|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάποιος φίλος/φίλη στο φόρουμ που να γνωρίζει σχετικά με την διαδικασία εισαγωγής γερακιού από χώρα εκτός ΕΕ;
Πρόκειται για ένα γεράκι από θα αγοραστεί από εκτροφέα από αραβική χώρα.
|
||||
|
||||
![]()
sorry gia to off αλλα το γερακι τι το θες?
για σενα?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δεν είναι για μένα. Κάποιος φίλος μου θέλει να το φέρει.
Από οτι μου είπε είναι "αθλητικό". Εγώ ξέρω οτι χρησιμοποιούνται τα γεράκια για κυνήγι.
|
||||
|
||||
![]()
σορρυ για το θεμα που θα πω ειναι λιγο οφ τοπικ αλλα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση...μια φορα ειχα βγει για καφε στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο και ηταν ενας τυπος καθησμενος σε μια καφετερια και ο μακακας κραταγε το γερακι και καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα γερακια απαγορευονται για κηνυγι !
Για να εισαγης καποιο ζωο εντος Ευρωπαικης ενωσης θελει διαβατηριο και εξαιτασεις πριν μπει και αφου μπει ... Οπως επισης αναλογα το ζωο και καραντινα ! Για εκτος δεν ξερω αλλα ειδικα αν ειναι επιφοβα για καποια αρρωστια θα κοπιασει πολυ και θα ταλεπορηθει το πτηνο! Για τι δεν βρισκει εγχωριο;
|
||||
|
||||
![]()
....
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτήσω κατιτίς... πιθανώς και άσχετο... ας υποθέσουμε ότι βρίσκεις γεράκι εκπαιδευμένο από αραβική/αραβόφωνη χώρα... αυτό δεν θα έχει έχει εκπαιδευτεί στα αραβικά? πως θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την όποια εκπαίδευση του, δεδομένης της γλωσσικής διαφοράς? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν του λες ν' αφήσει τα γεράκια και να πάρει κάνα καναρίνι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εισαγωγή ψαριών σε 100 L | pizzahot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-10 12:23 |
Εισαγωγή Μονομάχων | Zorba_The_Freak | Bettas | 9 | 25-02-07 03:02 |
Εισαγωγή στη θάλασσα | GIOSTAF | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 28-02-06 12:17 |
νερό και διαδικασίες μετα θάνατο .. (μακρια απο μάς) | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 26-09-05 10:00 |