|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, το εσωτερικό σαμπ είναι πολυ value for money. Ειναι 40*50*8/1000=16 λιτρα. πες 3 για τα σφουγγάρια και τον χωρο της αντλίας και εχεις 13 λίτρα για βιολογία!!!
Το κόστος θα είναι για το πλεξι και την αντλία, που σίγουρα δεν είναι πανω απο 30¤. Το μονο μειονεκτημα είναι οτι χανεις χωρο. Αμα το κανεις σαν biobox είναι η μεση λύση. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω προς τα εκει κλινω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα μεσα και θερμοστατες και μια χαρα και στο aquatlantis που εχω biobox ειμαι πολυ ικανοποιημενος. αλλα θελω να μου πειτε αν ο κινεζος με καλυψει πληρως και καλυτερα απο το εσωτερικο.ισως να το σκεφτω λιγο γιατι σκεφτομαι και τον χωρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα απο το εσωτερικό δεν πιστευω, κυρίως λόγω του χωρου που σου προσφερει το εσωτερικό. Ομως, λογικα θα μπορεσει, αναλογα την ιχθυοφόρτωση που θα κανεις και τα υλικά που θα βάλεις. Ισως χρειαστείς μια επιπλέον αντλία, για να βοηθησει στην κυκλοφορία του νερου, αναλογα με το είδος που θα έχεις, αν δεις οτι δεν γυρναει ικανοποιητικά τα λίτρα σου.
Το αλλο που μπορεί να κάνεις είναι, όχι τετράγωνο σαν το biobox, αλλα ουτε και ολη η μια πλευρα. Δηλ: 50*20*8 και εχεις 8 λίτρα χωρου, πες 5 (λογικα και παραπανω) για βιολογικό. |
|
|||
|
|||
![]()
κατι τετοιο σκεφτομουνα και εγω κολλημενο στο πισω τζαμι στην μια απο της δυο γωνιες του ενυδρειου ωστε να μην μου κοβει καθολου μηκος. διαστασεις καπου εκει αν και εχει να πεσει μελετη πρωτα.τωρα μονο το αισθητικο σκεφτομαι αλλα πιστευω θα ναι πολυ διακριτικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να το κάνεις απο γυαλί, ή διαφανές πλεξι, και μετά με χρήση σιλικόνης και αμμου ή κάποιο χαλικιου να το επενδυσεις ωστε να μην φαίνεται και πολύ. Μπορε να κολλήσεις και κανενα ξυλο επανω, και πανω στο ξύλο να δεσεις καμια ανούμπια ή microsorum!
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι βαζεις και κανα φυτο καμια ριζα μπροστα μια χαρα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 litra και φιλτρανση | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 18-02-11 21:51 |
ερωτηση για φιλτρανση | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 18-01-09 19:51 |
Φιλτρανση.Λιτρα/ωρα? | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 20-10-08 10:38 |
επαρκης φιλτρανση... | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-09-08 14:38 |
φιλτρανση για 750λιτρα | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-05-08 13:23 |