|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή λες ότι όλες οι εξωτερικές υπερχειλίσεις που έχουν σωληνάκι για διαφυγή του αέρα είναι 100% ασφαλείς και δεν χάνουν το σιφώνι ποτέ;
|
|
||||
|
||||
![]()
για κανενα πραγμα δεν ειμαι σιγουρος ποτε
εσυ πυστευεις οτι μια υπερχηληση με τρυπα στο τζαμι δεν θα εχει προβλημα ποτε ?
|
|||
|
|||
![]()
Μια υπερχείλιση που δουλεύει βαρυτικά έχει μόνο κίνδυνο αν βουλώσει ο σωλήνας. Αλλά τον ίδιο ακριβώς κίνδυνο έχει και η εξωτερική.
Εσύ έχεις υπόψη κάτι άλλο; |
|
||||
|
||||
![]()
αρα τι αλλαζει ?
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς τι αλλάζει; Εγώ θεωρώ ότι η εξωτερική αργά ή γρήγορα θα χάσει το σιφώνι.Η σωστά σχεδιασμένη εσωτερική δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Απλά δεν συμφωνούμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
και οι δυο δεν θελουν να τισ κοιταμε που και που ?
αρα το ιδιο ειναι και η μια μπουλονει και η αλλη
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Νίκο εγώ έχω χρεισημοποιήσει την tunze και την shuran σε εξωτερικές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα πέρα από λίγο θόρυβο τις πρώτες μέρες μέχρι να βρει το νερό το δρόμο του και να βγάλει τη γλίτσα μέσα στις σωληνώσεις .
Τώρα για σαμπ που ρωτάς http://www.aquaplant.gr/main/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sump | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 07-01-11 11:42 |
SUMP | AFRICANOS | Φίλτρανση | 9 | 02-06-08 20:07 |
Sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 15:47 |
SUMP | accnt | Φίλτρανση | 0 | 23-04-07 11:20 |
sump. | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-09-04 02:53 |