|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω βάλει2m ledotainia 14.4 w/m στο 120l με αρκετά φυτά και τρέχει τώρα 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα.τι ledotainia τι πήρα από καυκά στα 20euro το metro .προσοχή θέλει όση παίρνετε μετασχηματιστές να γραφή dc και όχι ac και πάνω από 2αμπέρ
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα και γω τα led-ακια και πραγματικά είναι πολύ ωραία! Δε χρειάστηκα dimmer τελικά!
Δίνουν ακριβώς όσο φως χρειάζεται αν και οι φωτογραφίες το τονίζουν πολύ έντονα! Είναι μαιγκή η εικόνα! ![]() Φωτογραφίες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....173#post549173
|
||||
|
||||
![]()
Μια γνωμη για αυτο το LED ...
Επαρκες φως δεν εχει για φυτεμμενο .. ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατι ψαχνομαι κι`εγω τωρα για κατασκευη με led. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα για βοηθητικο φωτισμο (moonlight) αλλα για φυτα οχι τρελλα πραγματα.
Με τον ιδιο controller το εχω σε 1 μετρο, και εχει το καλο οτι μπορεις να παιξεις με αποχρωσεις, π.χ. του μπλε και του κοκκινου που βγαζουν οι λαμπες φωτοσυνθεσης. Επισης δεν εχει παρουσιασει προβληματα μεχρι τωρα (το εχω κανενα 6μηνο)
|
||||
|
||||
![]()
εχει μονο 150 λαμπακια οπως λεει? ή ενοεί 150 το κάθε μέτρο?
το 5050 τι ειναι?? το 3528 ειναι καλυτερο? |
|
||||
|
||||
![]()
30/μετρο, 150 συνολο.
Υπαρχουν ομως και με 60/μετρο που χρειαζονται διπλασιο ρευμα. 5050 εννοει την διασταση του led, το 3528 ειναι μικροτερο, αρα και λιγοτερο αποδοτικο. Αν σε ενδιαφερει κυριως η ενταση του φωτος, προτιμησε ταινια με 60 led/μετρο, θα χρειαστεις ομως και πιο δυνατο τροφοδοτικο.
|
||||
|
||||
![]()
με ενδιαφερει να καταργυσω τελείως τις Τ5 και να βαλω μονο λεδ.
τωρα εχω απανω 300W την ωρα μονο φωτισμό.... οπότε αντιλαμβάνεσαι την αναγκη για οικονομία... προτιμαω να χασω μερικά φυτα.. η εστω να ελατωθει η αναπτυξη απο την καταναλωση που εχω τωρα ------------------------- να παρω δυο τετοια ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 14-01-12 στις 04:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχει λιγοτερο π.χ 1 Α δεν θα αναβει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια για κοιταξτε κι εδω ( http://www.ledmania.gr/el/ ) ελληνικο καταστημα και με αρκετα καλες τιμες , ασε που μπορεις να τα δεις πριν τα αγορασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα το μπλε δε μου φερνει για moonlight
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επειδη θα αλλαξω ενυδρείο συντομα, θα παω σε μεγαλύτερο, σκεφτομαι και εγώ ως λύση φωτισμου τα λεντ. Γνωρίζετε μήπως τι διαφορά έχουν αυτές οι ταινιες που κυκλοφορουν και λένε 5050 ή 3528 κτλπ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω βουτηξει βραδι καλοκαιρι και σε λιμνη και σε ποταμι και μαλιστα με πανσεληνο και δεν ειδα πουθενα μπλε.λευκο φαινοτανε ακριβως κατω απτην επιφανεια και λιγο παρακατω κιτρινοκαφεπρασσινο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα το ενυδρείο μου ειναι 180χ60χ90 και επελεξα 5050. |
|
||||
|
||||
![]()
να κάνω μια άσχετη ερώτηση....
σε αυτό απλά συνδέω το ντουί του στο ρεύμα σωστά? ή μηπως εγω δεν κατάλαβα σωστά? ------------------ τελικά αγόρασα αυτό το led , τι μετασχηματιστή χρειάζετε? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 14-01-12 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/New-AC-100-2...item20bdd13646
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω 2-3 ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανω στον controller, γραφει 2Α each channel, και εννοει καναλι το καθε χρωμα.
Οποτε με βαση αυτο, η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον χρειαζεται τουλαχιστον 6 ampere. (για φουλ ενταση και στα 3 χρωματα) Του εχω κανει ερωτηση, και περιμενω να δω τι θα μου απαντησει...
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμενω,μακαρι να βγει ωραιο και να σου αρεσει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
δωρο για την αδελφη μου. | johnpalavos | Bettas | 13 | 08-12-07 13:24 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |