|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μην δωσεις τζαμπα χρηματα δες πως μπορεις να το βαλεις στο Jewel ή βαλε μια φωτο εδω μπας και μας ερθει καμια ιδεα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.λοιπον το εσωτερικο της juwel εχει στο κουτι του φιλτρου μπροστα γριλιες που ειναι και η εισοδο του,επεισης εχει και πανω γριλιες.το προβλημα ειναι οτι το σωληνακι δεν χωραει απο τις γριλιες οπως επεισης στις μπροστινες γριλιες εχω φυτεψει εναν εχινοδορο ο οποιος εχει γινει τουμπανο και ειναι λιγο δυσκολο να τις βρω.τωρα αλλη λυση με τον κυκλοφορητη του δεν βρισκω η λυση του maikl ειναι καλη γιατι απ οτι βλεπω μπορω να ενωσω το σωληνακι πανω στην εξοδο του κυκλοφορητη αλλα υπαρχει και αλλο ενα προβλημα μ αυτο,εχω γυρισει την εξοδο να χτυπαει την επιφανεια για να εχω αναταραξη,ετσι δεν θα χανω παλι το co2 που θα βγαινει?
Ο κυκλοφορητης μου ειναι αυτος:http://www.juwel-aquarium.de/en/bersicht193.htm?cat=130 Κατω απο τον κυκλοφορητη εχω ενυδρειακο βαμβακι,δυχτακι με ενα λιτρο eheim substract και μπλε σφουγγαρι |
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια προσπαθεια να βαλεις το σωλινακι με μια βεντρουζα διπλα απο τις γριλιες λογικα η ροη του νερου θα τις τραβαει μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
+100
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα μου εδωσε ενας φιλος μια σκαλα και εβαλα αυτη και μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα
![]() ------------------------- Μετραω 70 φυσαλιδες το λεπτο,σε 110 λιτρα ειναι καλα η ειναι πολλες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 28-01-11 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω τη γνωμη σας | harris samos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 03-09-09 00:00 |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |