|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αν αγορασω μια καρυδα, την καθαρισω καλα και μετα την βρασω και να την βαλω στο ενυδρειο μου θα υπαρξει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μονο που μπορουμε να κανουμε οι υπολοιπο ειναι να αναφερουμε τις εμπειριες μας ή τη μελετη απο αξιοπιστες πηγες μας. Θα μπορουσες να πεις τι ξυλο εβαλες και υπο ποιες προυποθεσεις και να βοηθησεις σε αυτο. @ CHRIS_APOEL Φιλε μου εχω βαλει καρυδα σε ενυδρειο αφου την αδειασα απο την τροφη της. Της εκανα απολυμανση σε διαλυμα χλωρινης και νερου 1 προς 19 μερη και για 2 ημερες. Μετα καλο ξεπλυμα και παραμονη σε νερο με αντιχλωριο (3πλη δοσολογια). Η καρυδα την πρωτη εβδομαδα μου εμφανισε λιγο μυκητα σαν μουχλα, (που αρκετες φορες εμφανιζεται σε εισαγωγη νεων ξυλων στο ενυδρειο) και μετα εξαφανιστηκε μονος του. Καμια επιπτωση δεν παρατηρησα στη βιολογια και στα ζωντανα. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ξυλο π εβαλα εγω το βρηκα στ αρκη απο ενα ποταμι, ειναι απο πλατανο! δεν εβγαλε καθολου χρωμα μεσα στ νερι τ ενυδρειο. χρωμα εβγαλε μονο οταν το εβρασα. το εσπασα στ μεση ομως γτ ηταν πολυ μεγαλο. παλαιοτερα σε αλλο ενυδρειο ειχα βαλει κορμο απο ξερο κλημα, στην αρχη εβγαζα λιγο χρωμα, αλλα μετα δεν ξαναεβγαλε! απο οτι ξερω κ οι καρυδες θελουν βρασιμο κ δεν δημιουργουν κανενα προβλημα στ ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε Μιχαλη για τις πληροφοριες.
|
|||
|
|||
![]()
αυτες τς μερες βρηκα ενα ωραιο ξυλο απο κυσσο. το εβαλα σε εναν κουβα να μουλιασει κ το σ/κ λεω να το βρασω. εχει βγαλει λιγο κιτρινιλα, ξερει καποιος αν ειναι ακινδυνο για το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
O κισσος ειναι δηλητηριωδης.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου!!!
------------------------- Παράθεση:
ποιο αλλο ξυλο μπορω να το βρω ευκολα και μπορει να μπει σε ενυδρειο 15λ με 1 μονομαχο και 1 μπλε σποτ γκουραμι? Ευχαριστω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRIS_APOEL : 29-01-11 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να το βαλω τλκ μεσα στ ενυδρειο? ειναι απο κισσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχει αποξηρανθει καλα και εχει φαει πολλα μουλιασματα δεν εχει ακουστει να δημιουργει προβληματα
(τα φυλλα και ο φλοιος του αποκλειονται)
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα, για ριζα απο ρικι ξερουμε κατι? αν την αποξηρανω τη βρασω, την ψησω κλπ θα εχω προβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση?
Ξύλα που ξεβράζονται από τη θάλασσα κάνουν (κορμοί και τέτοια)? Βρίσκω συνέχεια ομορφα κομάτια και το σκεφτομαι να κάνω την απόπειρα... εννοείται ξαλμύρισμα για καμία βδομάδα και βράσιμο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πμορω να βαλω φροντοζα σε 70λ ενυδρειο...? | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 17-06-10 22:51 |
κοχιλια θαλασσας κανει να βαλω? | taspan78 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-04-10 19:30 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |