|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα πω του παναγιωτη σημερα να κανει ολες τις μετρησεις και θα σε ενημερωσω. την αλλη εβδομαδα βγαινει σε αδεια αμα ειναι να κανονισετε να συναντηθητε να του δωσεις λιγο moss μου αρεσε παρα πολυ. μουργα οχι δεν μου εφερε... θυμισε μου πως να βαλω το κερατοφυλλο να μην επιπλεει?
------------------------- αν και το κλαδεψα λιγο το κερατοφυλλο........ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 26-01-11 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το κερατοφυλλο για να μην ειναι χυμα στο ενυδρειο, μπορεις να το "πιασεις" σε μια ενυδρειακη βεντουζα στο πλαινο τζαμι και στην επιφανεια του νερου.
|
|||
|
|||
![]()
ΑΜΜΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! ΜΗΔΕΝ!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΝΗ3 ΜΗΔΕΝ ΝΟ2 ΜΗΔΕΝ!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!! ΣΠΥΡΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
όλα μηδέν??????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποτε αν δεν θελεις δεν αλλαζεις και το μεχρι τωρα "υποπτο" χαλικι (εκτος κι αν αρχισει να σου τη σπαει να το βλεπεις). Μην ανησυχεις. Εχει στρωσει. Περασε ολα τα σταδια, αυξηση αμμωνιας νιτρωδων και νιτρικων. Τωρα ειναι και τα νιτρικα μηδεν λογω κερατοφυλλου και ελαχιστου ταισματος. Ρουλα ξεκινα τωρα να αυξανεις σταδικα τις ποσοτητες τροφης. Για 3-4 μερες 1-2 φυλλαρακια για το καθε ψαρι την ημερα. Μετα 2-3 φυλλαρακια την ημερα για καθε ψαρι. Μετα δυο φορες την ημερα ταισμα. Μεχρι να φτασεις να ταιζεις καλα και να τρωνε ολη την τροφη σε 1-2 λεπτα. Ριχνε και κανενα τεστακι ενδιαμεσα. Μετα τα αραιωνεις κι αυτα σε τεσταρισμα λιγο πριν την εβδομαδιαια αλλαγη νερου, και βλεπουμε. ΥΓ μη ξεχνας να τριβεις και κανενα απο τα φυλλαρακια για τα μωρα
|
|||
|
|||
![]()
ναι ολα μηδεν. χιλια ευχαριστω. οκ. επειδη φευγει κι ο παναγιωτης αυριο θα βαλει την αυτοματη ταιστρα εκει που την ρυθμισες η μπορει να πηγαινει κι ο πατερας μου. σε λιγες μερες που θα βγει ο παναγιωτης σε αδεια θα αυξησει την τροφη. μονο που το πεχα μιου εδειξε 7.8. εσυ τι τεστ πεχα χρησιμοποιησες να παω να παρω το ιδιο γιατι μια ζωη 7,8 μου το δειχνει. χρειαζομαι και τεστ για σκληροτητα νερου?
------------------------- παντως οντως μου την σπαει το χαλικι αλλα ειναι μεγαλη ιστορια να το αλλαξω τωρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 26-01-11 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ρούλα!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!! Και αν κάποια στιγμή χρειαστείς να βάλεις κανα γκάπυ θα σου δώσω εγώ. Επίσης σε κανα μήνα μπορώ να σου δώσω και κλαδεματακια από εύκολα φυτά...
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω. εσενα πως παει το ενυδρειο σου? το τηλ μου το εχεις αμα χρειαστεις κατι παρε με. αν θες στειλε μου και το δικο σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
7.2-7.4 Να το κρατας στο φως το δοκιμαστικο σωληνα και σε ασπρο φοντο. πχ στο ασπρο μερους του χαρτιου με τις τιμες του πεχα (αν εχεις api) Αν μπορεις, δεν ειναι κακο να μετρας και σκληροτητες gH kH Tds παντως μετρησα 140ppm. Σε νορμαλ συνθηκες αυτη η τιμη μπορει να ειναι gh8 Μη βαλεις ακομα αλλα ψαρια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 26-01-11 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
ολοκαινουριο στησιμο,ολα απο την αρχη ! | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-03-10 05:54 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
Στησιμο πετρας. | Andros | Malawi | 20 | 24-05-07 15:22 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |