|
|
||||
|
||||
![]()
φλώρινα
να υποψιαστώ ότι τρέχει μέσα απο λιγνιτικά κοιτάσματα? οι περισσότεροι ορεινοί όγκοι της χώρας μας είναι ασβεστολιθικοί πάντως |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι η μονη λυση η Ταγκανικα,αν το ph ειναι κατω του 8 μπορεις να στησεις ενα κεντρικης Αμερικης.
Ξυλα,πετρες,φυτα...Σουπερ!
|
||||
|
||||
![]()
1. Μπορεις να πεις για ποιους λογους δεν θελεις και δεν μπορεις να "μπλεξεις" με ΑΟ, ενω ευκολα εμπλεξες με εμφιαλωμενα και μετρησεις στο ΓΧΚ?
2. Τι νερο πινει στο σπιτι η οικογενεια σου?
|
||||
|
||||
![]()
πίνουμε εμφιαλωμένο χρόνια
δεν μπορώ και δεν θέλω να μπλέξω με ΑΟ γιατί το νερό έχει πάαααραα πολλά TDS πααααρα πολύ σκληρότητα και πάαααρα πολύ αγωγιμότητα υπάρχει πολύ ασβέστιο και μαγνήσιο αλλά και πολύ χλώριο και νάτριο τους περισσότερους μήνες το θαλασσινό νερό είναι κοντά στο 3% οι περισσότερες ΑΟ δουλευουν κοντά στα 1000 TDS και εμάς έχει πάνω απο 2000 η μέτρηση του ΓΧΚ είναι απο την φιάλη του εμφιαλωμένου και με τα εμφιαλωμένα δεν έμπλεξα είμαστε μεγάλη οικογένια και μεγάλο εργοστάσιο-κάνουμε τεράστια παραγγελία εμφιαλωμένου νερού εδώ και χρόνια-έχουμε μεγάλους στεγασμένους χώρους αποθήκευσης και η τιμή που έχουμε είναι χοντρικής να πώ ότι μέσω της εργασίας μου συνεργάζομαι με πολλούς μεγάλους και παλιούς οίκους του εξωτερικού που πουλάνε συστήματα ΑΟ και πολλά άλλα συστήματα καθαρισμού νερών και αποβλήτων σε δήμους και εργοστάσια και όταν έστειλα τις αναλύσεις εκεί μου είπαν ότι ΑΟ δεν γίνεται και να συμφέρει θα έχω ασβεστοποίηση στις μεμβράνες και θα πληρώνω συνέχεια καινούργιες μόνο απιονισμό με στήλες ανόδου και καθόδου και αναγέννηση τους με υδροχλωρικό και σόδα συμφέρει με 5000 περίπου |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε οπως ανεφερα και σε αλλο σου θεμα πρεπει να εξετασεις το θεμα "βροχινο νερο" και ΑΟ.
Και για ποσιμο (με φιλτρο εμπλουτισμου ιχνοστοιχειων και μεταλλικων στοιχειων) και για το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
απελπισία σου λέω.........
ευχαριστώ πολύ και πάλι! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντί για ακουάριουμ δεν το γυρνάς σε τεράριουμ;
![]() ![]() Εκτός κι αν κι αέρας είναι τόσο βλαβερός όσο και το νερό!... ... τότε πείτε στον Δήμαρχο να σας κάνει μία γυάλα να μπείτε όλοι μέσα ![]() Συγνώμη αν παίζω με τον πόνο σου αλλά η κατάσταση είναι κωμικοτραγική. Πως τόλεγε εκείνος ο ποιητής; "Όπου κι αν ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" ή κάπως έτσι. Υ.Γ. Γιατί δεν εξετάζεις την περίπτωση του απιονισμένου που σου πρότεινα πιό πάνω. Αν υπολογίσεις κόπο, χρόνο και χρήμα νομίζω συμφέρει (βέβαια για μικρότερο από 200 λίτρα ενυδρείο)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια! | spitogatos13 | Bettas | 9 | 17-08-10 18:54 |
red cup βοήθεια | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-01-09 20:22 |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Βοήθεια για 50 L | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-04-07 00:04 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |