|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ήλπιζα στο εμφιαλωμένο αλλά τελικά είναι αρκετά σκληρό θα έβαζα ταγκανίκα αλλά πολύ νταμάρι ρε γμτ.....ισως τελικά ,αν δεν βρώ νερό πηγής κατάλληλο να γυρίσω εκεί ------------------------- Παράθεση:
600 εχω δώσει βασικά ο στόχος μου ήταν να εγκαταστήσω κάτι που να μετατρέπει το νερό σε πιο χρήσιμο για όλο το σπίτι-να γλυτώσω τα πλυντήρια και το δίκτυο του θερμού νερού χρήσης κλπ κλπ μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και μέσα σε όλο το μπάτζετ έβαλα και ένα ποσό για το νερό χρήσης τελικά δεν αξίζει να κάνω τίποτα... για το πότισμα του κήπου μαζευω βρόχινο όλο το χειμώνα(30 κυβικά) αλλα είναι χάλια βρώμικό για κάτι άλλο εκτός απο πότισμα μηπως να έκανα μιά ανάλυση και στο βρόχινο? μπορεί με ένα καλό φίλτρο άμμου και λίγο ενεργό ανθρακα να στρώνει αρκετά για ενυδρείο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 25-01-11 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εμφιαλωμένα έχουν πάνω τους μετρήσεις που πάρθηκαν κάποια στιγμή στο παρελθόν.
Την γράφουν την ημερομηνία, έχω δει μέτρηση 2 χρόνια πίσω. Οπότε μπορεί να μην είναι 100% αυτές οι τιμές που γράφουν, τεστάκια δεν έχεις να πάρεις δικές σου μετρήσεις για να είσαι σίγουρος ; |
|
||||
|
||||
![]()
σωστός ο χαλβάς !(φαρσάλων???
![]() μαλακότερο πάντως αποκλείεται να είναι .... σκληρότερο μπορεί... μιά πηγή που αναβλύζει χιλιάδες κυβικά βουνίσιου νερού θα είναι μόνο σκληρότερη απο όσο λένε-μαλακότερη αποκλείεται |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι έτσι πχ. στην Φλώρινα το νερό είναι μανούλα για δίσκους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φλώρινα
να υποψιαστώ ότι τρέχει μέσα απο λιγνιτικά κοιτάσματα? οι περισσότεροι ορεινοί όγκοι της χώρας μας είναι ασβεστολιθικοί πάντως |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι η μονη λυση η Ταγκανικα,αν το ph ειναι κατω του 8 μπορεις να στησεις ενα κεντρικης Αμερικης.
Ξυλα,πετρες,φυτα...Σουπερ!
|
||||
|
||||
![]()
1. Μπορεις να πεις για ποιους λογους δεν θελεις και δεν μπορεις να "μπλεξεις" με ΑΟ, ενω ευκολα εμπλεξες με εμφιαλωμενα και μετρησεις στο ΓΧΚ?
2. Τι νερο πινει στο σπιτι η οικογενεια σου?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια! | spitogatos13 | Bettas | 9 | 17-08-10 18:54 |
red cup βοήθεια | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-01-09 20:22 |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Βοήθεια για 50 L | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-04-07 00:04 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |