|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
με χρηση τυρφης στο φιλτρο ναι αλλα ειναι πολυ ευεσθητα ψαρια και θελουν εμπειρια δες τα microgeophagus altispinosus βαζεις ζευγαρακι μαζι με corydoras η κανα μικρο κοπαδακι αλλα θελεις τυρφη κτλ δες αν βρεισ κατι που σου αρεσει πολυ και το συζηταμε!!!
------------------------- εχω δει και γενικα τις προτεινουν για νερο βρυσεισ και απο οτι εχω διαβασει αν δεν ειναι πολυ σκληρο ειναι οκ με το 7,2 ασ πουμε τις αθηνας. νομιζα μονο οτι iriatherines θελουν μαλακο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scooby14 : 25-01-11 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
εχω δει και γενικα τις προτεινουν για νερο βρυσεισ και απο οτι εχω διαβασει αν δεν ειναι πολυ σκληρο ειναι οκ με το 7,2 ασ πουμε τις αθηνας. νομιζα μονο οτι iriatherines θελουν μαλακο[/QUOTE] Πιστεψε με,ειναι η αληθεια.Οι preacox συγκεκριμενα θελουν 6,5... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν αντι για praecox βαλει telmatherina που θελει σκληρο??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι μελανοταινίες δεν κάνουν οπότε;; ------------------------- Για Colisa lalia και Apistogramma cacatuoides τί λέτε;; Όχι μαζί φυσικά... σαν δυο επιλογές... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 25-01-11 στις 19:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απιστο κακατου εχω εγω ενα ζευγαρι αν θες να σου δωσω μωρα μολις μεγαλωσουν με λιγη τυρφη θα εισαι πολυ κομπλε απλως με τους συγκατοικους μπορει να εχεις θεμα γιατι ριχνουν ξυλο οταν γεννανε. κανενα hatchet η κανα κορυντορας παει μαζι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:3,s:0 Ήταν το δεύτερο αποτέλεσμα στις εικόνες για hatchet fish ![]() ![]() Κατάλαβα τι λες... ------------------------- Ξέρει κανείς για το Colisa lalia;; Θέλω να προλάβω και τις εκπτώσεις του Water-INN ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 26-01-11 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το νερο σου ειναι κατω απο 7.5 και το kh σου κατω απο 12-13 μπορεις να τα βαλεις.
Αν παλι εχεις πιο σκληρο νερο μπορεις να το μαλακωσεις λιγακι με προσθηκη τυρφης στο φιλτρο σου,αλλα μια κιτρινιλα στο νερο θα την εχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, ευχαριστώ.
Κάποια άλλη επιλογή;;;; Η συνδυασμός αυτών που έχουν αναφερθεί;;; |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΙΟΤΟΠΙΚΟ ΑΣΙΑΣ (Γεωγραφικό)
3 Pearl Gourami - Ένα αρσενικό, δύο θηλυκά (το πως θα τα ξεχωρίσεις είναι δύσκολη ιστορία). 6 Ottocinclus (δεν ζεί στην Ασία, αλλά πιστεύω πως πρέπει εδώ να κάνεις μία υποχώρηση καθώς ένα ασιατικό αλγοφάγο, το SAE, που πρέπει να μπαίνει σε ομάδες των 6 (ή μονο του) είναι οριακό για τα 90Lt. Ένα SAE ίσως μπορείς να βάλεις. 6 Zebra Danio 2-3 Zebra Nerite Snails Φυτά: Βαλισνέριες, Κρυπτοκορίνες, Rottala Rotundifolia, Tiger Lotus, Blyxa Japonica, Java Fern, Pistia Stratiotes και πολλά άλλα Παροχή DIY CO2 Χρήση τύρφης στο φίλτρο PH γύρω στο 7 KH 4-6 GH 6-8
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |