|
|
|||
|
|||
![]()
Μπολι μου ειναι δυσκολο να βρω αφου δεν ξερω κανεναν εδω που να εχει ενυδρειο εκτος απο 1 που ειναι σε θεραπεια οποτε αστο καλυτερα!
Το ξερω οτι δεν φτανουν τα λιτρα μου (το εμαθα καθυστερημενα βεβαια). Υπολογιζα να κραταγα 2 χρυσοψαρα σε αυτο κ να επαιρνα ενα μεγαλυτερο για τα σκαλαρια --- κ να επαιρνα μπολι απο το ηδη στρωμενο! Αλλα δεν το βλεπω να στρωνει με τιποτα! Μηπως φταιει το σκευασμα? Παιζει ρολο που εχω δυνατο φιλτρο? Υπαρχει κατι αλλο να κανω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης το φιλτρο δεν στρωνει με την μια...και αφου το στρωσεις θα θελει καιρο για να εχεις τιμες μηδεν αμμωνια μηδεν νιτρωση και δεκα νιτρικα |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ευχαρίστως να σου δώσω μπόλι εγώ.
Μέχρι τότε κανε καθημερινές μεγάλες αλλαγές έτσι ωστε να ταλαιπωρούνται όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο για τα πετ σοπ της Πάτρας θα πρέπει πάντα να ξέρεις τι θέλεις κ να μην ακους τι σου λένε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε τωρα τι να πω???????????
![]() Αυτο ειναι τυχη βουνο! ![]() Beat89 1000 ευχαριστω ρε φιλε! Μου λες με PM ποιες ωρες κ μερες μπορεις ωστε να το κανονισουμε!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
ΤΙ ΦΥΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ! | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-09 21:57 |
βοηθηστε εναν ασχετο | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 25-03-08 15:15 |
Εχω εναν μονομαχο... | euclid | Bettas | 5 | 28-12-07 12:06 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ. | bazz! | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-05-04 10:24 |