|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μα νομίζω οτι το λέει και η λέξη ρε παιδιά! Η αντλια ρουφάει το νερο απο την μια και το βγαζει απο την άλλη, ενώ ο κυκλοφορητής είναι (βασικά) ενα ανεμιστηράκι νερου!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 21-01-11 στις 10:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγατε να με τρελάνετε αλλά τελικά είμαι καλά.
Καμία λέξη δεν λέει τίποτα τέτοιο, δεν υπάρχει τέτοια ορολογία. Δόξα το Θεό κυκλοφορητές υπάρχουν πολλά χρόνια στα καλοριφέρ και δεν είναι ανεμιστήρες στο νερό. Απλώς η λέξη κυκλοφορητής είναι για να περιγράψει αντλία κλειστού συστήματος με σωληνώσεις κλπ δηλαδή να αναγκάσει να κυκλοφορήσει το νερό στους σωλήνες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι παιδια εχει διαφορα
κυκλοφοριτης: κυκλοφορει το νερο η αντλια: μπορει να αντλισει νερο (δηλ να ειναι και πιο ψηλα απο το ενυδρειο η αντλια και να ρουφαει νερο απο κατω προς τα πανω) αυτο ξερω χωρις να ειμαι 1000% Αυτο που λενε για τα Hz εχουν δικιο |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή οι πασίγνωστοι κυκλοφορητές της Wilo με μανομετρικό 33 μέτρα (βλέπε link με σχεδιάγραμμα) είναι φαντασία μου ;
http://wilo-select.com/L2006/inner.a..._ARTNR=2523172 |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, εμείς εδώ πάνω έτσι τα λλλλέμε.
(Και το καλαμάκι είναι για το αναψυκτικό μας .....) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Στο θεμα μας.. υπαρχει ο koralia nano με 900λ/ω οποίος είναι οτι χρειαζεσαι πιστευω.. Flow Rate: 900Lh Fresh Water :from 60 to 100L. Marine : from 35 to 60 L. Power Absorbed : 4,5 Watt. http://www.aquareview.net/images/products/d.5632_Hydor_Koralia_Nano.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθώ να σας τρελάνω αλλά δεν πιάνει απ'ότι βλέπω
Παράθεση:
Έτσι κι αλλιώς στον Παλιό Ισθμό της Κορίνθου όλοι για σουβλάκια σταμάταγαν και το έγραφαν με κάτι γράμματα ΝΑΑΑΑΑΑ "ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ" |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, να τα λεμε με την αγγλικη ονομσια του τοτε?
![]() Ο κυκλοφορητης για μενα ειναι το "wave pump" που χρησιμοποιείται για να δημιουργει ρευμα νερου μεσα στο ενυδρειο, και η αντλια ειναι το σκετο "pump" που χρησιμοποιείται για αντληση του νερου απο καποιο δοχειο ή απο το φιλτρο και μεταφορα του στο ενυδρειο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|