|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον φιλοι μου,το deltec MCE600 βρεθηκε,κι ελπιζω αυριο να αγοραστει,η ΑΟ εχει βρεθει,κι ασχολουμενος λιγο αποφασισα να παω απ' ευθειας στο 400αρι.Δυστυχως για σαμπ δεν μπορω να κανω κατι,ωστε να ρισκαρω τρυπηματα σε ετοιμο ενυδρειο,οποτε παμε μονο στο κυριως ενυδρειο.
Εχω ακομη να βρω κυκλοφορητες,αραγωνιτη κι αλατι. Καποια προταση για ποσους κυκλοφορητες,και ποσα lt/h?Ιδιο βιολι:μπορω να εμπιστευτω κινεζικους? Μολις μαζευτουνε ολα,και μπορεσω να δωσω τις αφρικανες,θα ξεκινησω,ψαχνοντας τοτε για βραχο.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η επιλογή σου να πας κατευθείαν στο 400άρι, θα γλυτώσεις χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.
Για τον Heniochus acuminatus γνώμη μου είναι να μη βάλεις είναι αρκετά δύσκολο ψάρι. ¶σε που αν τον βρεις σε μεγάλο μέγεθος θα τον πληρώσεις ένα κάρο λεφτά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαρια(λινκ) τα εβαλα ενδεικτικα για να δω τι παιζει απο μεγεθη και ασυμβατοτητες,απο πιο εμπειρους οπως εσυ...Μεχρι ερθει η ωρα,να βαλω ζωντανα,θα εχω μαθει (ελπιζω )τι ψαρια μπορω να βαλω. Το Deltec το εκλεισα(προκαταβολη). Υ.Γ. οφ τοπικ:εισαι ο ιδιος nickman,με του ΑVclub και του SDTV.gr?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα παραλές ![]() Το Deltec από που θα το πάρεις και πόσο; Δεν μου λένε κάτι τα site που έγραψες. Πάνω σε τι αναφέρονται; Όταν είσαι για ψάρια ξαναρώτα. Στα λύτρα σου πλέον μπορείς να φιλοξενήσεις μεγαλύτερα ψάρια. Σίγουρα κάποιο κοπαδάκι (πχ chromis) κάποιο gobi, ΄1-2 κλοουνάκια και φυσικά tang, κανένα Αγγελόψαρο κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Το Deltec απο αγγελια(270)
Εχω δει πανεμορφα ψαρια,αλλα το παω πολυ αργα(φτωχια καταραμενη). Το 1ο ειναι φορουμ που ασχολειται με Αudio-Video οπως λεει οτιτλος,το δευτερο με δορυφορικα.Μαλλον δεν εισαι εσυ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ GUPPIES | betta-friend | Ζωοτόκα | 2 | 15-12-07 15:13 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |
ποσα λιτρα εν τελη?! | drizzt do urden | Bettas | 18 | 05-10-06 14:49 |