|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνοντας στο e-bay, βρήκα αυτά τα φωτιστικά...
http://cgi.ebay.com/30-LED-Lighting-...#ht_8183wt_952 ερωτήσεις πολλές.... γενικά είναι ασφαλή? είναι το ίδιο ασφαλή αν τα έχω στην επιφάνεια του νερού? καλύτερο αποτέλεσμα θα έχω αν τα έχω βεντουζωμένα στο φωτιστικό ή λίγο πιο πάνω από την επιφάνεια του νερού ή και κάτω από την επιφάνεια του νερού μπορώ να τα χρησιμοποιήσω τόσο σε ενυδρείο με κριμπένσις όσο και σε άλλο ταγκανίκας? αν ναι, επειδή έχει διάφορα χρώματα, ποιό θα ήταν το προτιμότερο για το καθένα ενυδρείο |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω να παρω το συγκεκριμενο σε μπλε χρωμα για moonlight.. δεν ξερω αν το λευκο θα σε καλυπτει αντι για λαμπα... μαλλον με τιποτα...
ειναι αδιαβροχο.. και μεσα στο νερο να μπει δεν παθαινει τιποτα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν με το φως είμαι οκ, παίρνω 2 για το ένα και 3 για το άλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
απλα για μενα για ποιο ασφαλεια μην το βαζεις συνεχεια μεσα..
εγω ''ψηνομαι''' να παρω αυτο... http://cgi.ebay.com/1M-RGB-Flash-LED...item1e60ee4c05 για δες...
|
|||
|
|||
![]()
αν και στην αρχη μου έκανε για φωτορυθμικα σε ενυδρείο.... μια χαρά μου φαίνεται...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα το βαζω με ολες τις ''χαχομαρουλες'' που εχει... μονο το μπλε.. και απ οτι ειδα εχει και αστραπη και τετοια...!!! ισως και να το κανω αυτο καμια φορα... ![]() ![]() ------------------------- Τελικα για τον φωτισμο θα βαλεις μονο 3 τετοια? χωρις αλλη λαμπα? δεν καταλαβα...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 20-01-11 στις 15:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός ενυδρείου | madevil21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 27-10-10 00:58 |
Φωτισμός Ενυδρείου | CHRISTOS13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-10-10 13:25 |
Φωτισμός Ενυδρείου | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-01-09 12:07 |
Φωτισμός ενυδρείου | MEROULA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-04-08 21:51 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |