|
|
||||
|
||||
![]()
η επιλεκτικη αναπαραγωγη για τονωση ενος χαρακτηριστικου...(π.χ. κοκκινο χρωμα στις γαριδες, μακρυα πτερυγια σε μονομαχους και αλλα ψαρια, μικρο μεγεθος σε κουνελακια..) ειναι πολυ πιο αθωο (εως και απολυτα αθωο για καποιους) απο τον υβριδισμο και την μεθοδευμενη γενετικη μεταλλαξη.
|
||||
|
||||
![]()
να πω οτι το δικο μου τελικα δεν ειναι ουτε νανος αλλα ουτε και θυλικο. στο πετ σοπ για νανο θυληκο μου το πουκλησαν αλλα μεχρι να το καταλαβω ειχα δεθει μαζι του και δεν μπορουσα να το δωσω πισω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οντως πανεμορφα.
Το δικο σου τελικα τι ειναι? Γινεται μεγαλο δηλαδη? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κανονικο κουνελι... αλλα καλυτερα μου φαινετε ειναι τα κανονικα..καποιων γνωστων μου που εχουν νανους ειναι πολυ απομακρα.. ο δικος μου ολο παιχνιδια και χαζομαρες κανει.. τωρα προσπαθει να σκαρφαλωσει στην πλατη μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα.....
Μαθε το που θα τα κανει κ θα εισαι μια χαρα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ηταν το πρωτο που του εμαθα και ηταν και αρκετα ευκολο... ειναι πανεξυπνα τα κουνελια και πολυ φιλικα αλλα υπαρχουν μερες που δεν θελει να το πιανω και τρεχει πανω κατω ολη την ωρα και μερες που θελει αγκαλια και παιχνιδια....
|
|
||||
|
||||
![]()
μαθετω να κοβει και κρεμιδια και να μπενει και στη κατσαρολα μονος του
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||